„Да направим нещо заедно със съседите си"- има победител

Награждаване на победител в национална кампания сред етажните собствености на тема „Да направим нещо заедно със съседите си”, организирана от Национална асоциация на домоуправителите в Република Бълга
14.06.2011
Национална асоциация на домоуправителите в Р. България
211
конкурс, победител, асоциация, домоуправители, кампания
Грамотата на победителя в конкурса -г-жа Аделина Таскова
Източник: Национална асоциация на домоуправителите в Р. България

Победителят в националната кампания на НАДРБ „Да направим нещо заедно със съседите си” е етажна собственост от град Кюстендил с домоуправител г-жа Аделина Таскова – Стоянова.
На 14.06.2011 г., в 10:00 часа в град Кюстендил пред сградата–победител, на адрес ул. „Иларион Макариополски”, № 24, вх. Б, се състоя Официална церемония по символично връчване на голямата награда - поставяне на нова входна вратa, смяна на пощенски кутии и контролиран достъп във входа, чрез електронни карти.
На церемонията присъства заместник-кметът по „Хуманитарни дейности” в град Кюстендил Виктор Янев. Наградата връчи Мартин Димитров – председател на УС на НАДРБ.
До 31.05.2011 г. 89 етажни собствености изпратиха необходимите документи за участие в първата за страната кампания сред етажните собствености на тема „Да направим нещо заедно със съседите си”, от които 34 са от София и 55 - от страната.
Победителят от град Кюстендил беше избран от експертното жури на НАДРБ. Етажната собственост е в процентно съотношение с най-висока регистрация в Асоциацията (има представители от всички апартаменти в етажната собственост, регистрирани като членове на Асоциацията), което натежа при избора й за победител в националната кампания.  

Автор: Национална асоциация на домоуправителите в Р. България
Закони Нормативна база Коментари