Лeми Трафо ЕООД

Бизнес адрес

гр. Перник, ул. "Владайско въстание" 1

 

За контакти

Тел.: 076 670 620

 

Лице за контакти
Евгени Славенин

Фирмена информация

„Леми Трафо” е създадена през 1996 год. с предмет на дейност производство и търговия с електрически материали и изграждане на ел. съоръжения.

Постепенно дейността се разраства и е закупен електроремонтен завод в промишлената зона на гр. Перник с площ от 8000m2. В течение на няколко години заводът е основно реконструиран и оборудван с модерни машини и съоръжения за производство на маслени разпределителни трансформатори.

В резултат на отличното сътрудничество между „Леми Трафо” и световно известната група “TMC Transformers”, както и нарасналия интерес към сухи разпределителни трансформатори бе основано смесено дружество „ТМС България” с предмет на дейност производство на сухи трансформатори. За целите на новото дружество бе построен завод в непосредствена близост до „Леми Трафо” с площ 2800m2 и с възможност за разширяване до 8000m2. Заводът е оборудван с необходимите съоръжения и модерна лаборатория, която гарантира качеството на произвежданите трансформатори.

Днес „Леми Трафо” е добре позната фирма не само на българския, но и на международния пазар. Със стабилното си развитие и отличен екип ние се стремим да затвърдим позициите си и увеличим своите клиенти. Желанието ни да изпълним максимално изискванията на нашите клиенти, както и да предоставим качествен продукт, е причината да бъдем определяни като компания отличаваща се с коректност, качество и конкурентни цени.

Закони Нормативна база Коментари