С дъх на море и корк

Дизайнери, търговци и производители заедно в неформална обстановка
27.06.2016
Dibla.com
444
http://www.dibla.com, Дибла, tie up
Всички участници в зоната на комфорта
Източник: http://www.dibla.com/

Дизайнери, търговци и производители заедно в неформална обстановка

Този път плажната ивица беше сборна точка за поредния Tie Up организиран от платформата за интериорен и продъктов дизайн Dibla.com. Град Черноморец предложи прекрасно слънчево време и студено море, което се оказа перфектна комбинация от условия за поредното успешно организирано от платформата мероприятие. Събитието протече по утвърдения от Dibla модел Tie up – непринудено и в зоната на комфорта за всички участници в него. Много усмивки, идеи и партньорства са резултата от тази среща. 

Компанията за осветителни тела, Призма, презентира последните си нововъведения и разработки като отново показаха възможностите си за осъществяване на всякакви нестандартни дизайнерски и архитектурни идеи в осветлението. Бяха демонстрирани диодни модули с въможност за bluetooth управление, Oled модули, димируеми модули на 220V с впечатляващо малки размери от 3 см. диаметър и мощност от 5 до 9 W. И не на последно място, индиректният алуминиев профил, подходящ както за вграждане в гипскартон, така и за открит монтаж. Голям интерес от страна на дизайнерите имаше и към показаните ретро ключове и контакти на немския производител THPG http://www.produktgesellschaft.de/. В неформалната, предразполагаща обстановка някои от дизайнерите намериха решения за настоящите си проекти, с други се заредиха с идеи за предстощите им.

Детските игри, особено отборните, са разтоварващи и забавни, а ако целта им е скъсяване на разстоянието между група хора, резултата винаги е положителен.

Призма отправиха предизвикателство към дизайнерите, предоставяйки им материали за изработка на Еко осветително тяло. Всички показаха отговорна отборна игра, а резултатите бяха неочаквано добри и впечатляващи.

В областта на осветлението има изключително голяма гъвкавост и възможности, и Призма го показаха по най-добрият начин.

Всички осветителни тела създадени на това събите са уникати и могат да бъдат разгледани в шоурума на Призма в гр. София.

 

+6
Автор: Dibla.com
Закони Нормативна база Коментари