За къщата

Да имаш здрав покрив над главата си

02.10.2023
Винербергер ЕООД
235

Не отлагай ремонта на покрива и се погрижи за дома си сега

Правилният избор на лепило от серията Баумакол на Баумит ще Ви даде спокойствие и сигурност, като същевременно ще спомогне Вашият дом, дворно пространство или офис да се превърнат в красиви и уютни кътчета за обитаване

За да се постигне най-добра топлопроводимост при PVC прозорците, е необходимо да се използват профили с подходяща дебелина, с подходящ брой камери (обикновено колкото повече, толкова по-добре) и подходящо двукамерно ламинирано стъкло.

За строителната индустрия висококачественото рециклиране и връщането към затворен цикъл на производство е много важно, защото суровините са вече в ограничени количества.

Гипсови плоскости на немския бранд са най-новото попълнение в продуктовия каталог на българския строителен хипермаркет.

VEKA AG разработи VEKAFAST - нова система за монтаж пред стена, която позволява лесен и безопасен монтаж на прозорци в областта на изолацията на сградите. PVC рамката може да бъде изработена много икономично при производството на прозорци.

Ако имате намерение да инвестирате в строителство, сигурно ще се сблъскате с объркващите термини - виза, мотивирано предложение, надзор, актове, РИОСВ..... Една мъглява смесица между "досадно училищно домашно" и "магични чиновнически заклинания". В тази статия ще повдигнем частично "бюрократичната мъгла".

Когато сте закупили имот и искате да построите мечтания си дом знаете, че ви трябва архитект, a по-късно и строител. Вероятно вече сте избрали архитект. Пред вас е "белия лист" с целия потенциал на имота ви. Откъде обаче да започнете? Ако си задавате този въпроси - тази статия е за вас.

Тази нова система за плъзгащи се врати съчетава усъвършенствани технологии и елегантен дизайн, за да създаде зашеметяващо допълнение към всеки дом или сграда.

Премиум мазилките и боите с марка Баумит предлагат по-дълга защита срещу замърсяване, осигуряват самопочистване на повърхността, запазват цвета на фасадата дълготраен, красив и жизнен.

Инвеститорът на комплекса се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco.

Проблемът КАПИЛЯРНА ВЛАГА

14.03.2023
Лилиан Ангелова
4325

Какво е капилярно покачваща се влага и как да се справите с нея? (ръководство).

Изолацията расте, разходите намаляват

01.03.2023
Баумит България ЕООД
735

Баумит доказва: Фасадната изолация започва да се изплаща веднага.

Проблемът МУХЪЛ

21.02.2023
Лилиан Ангелова
1798

Причини за появата му и как да се справим с проблема в дългосрочен план.

Безпрепятствените прагове при системите Schüco предлагат не само цялостен комфорт и удобство, но и позволяват на всеки да има независим достъп до сградите.

Новият дизайн на решетката, подобрените топлоизолационни показатели и обемно тегло са параметрите, които характеризират новите блоковете за зидария Porotherm 25 Thermo.

Закони Нормативна база Коментари