ТЕД с покана от „Карфур Румъния“

На най-голямото мебелно изложение в Букурещ, Румъния, ТЕД получи покана да предлага своите продукти в хипермаркетите „Карфур". ТЕД бе единственият български производител с такава висока оценка.
12.10.2010
ТЕД БЕД ЕООД
382
„Карфур Румъния“, матраци ТЕД, ТЕД
ТЕД в „Карфур Румъния“
Източник: ТЕД БЕД ЕООД

„Поканата от „Карфур Румъния“ е истинско признание за екипа и за усилената ни работа по разработване на продукти с най-високо качество и индивидуален дизайн“, коментира Ива Недева, регионален мениджър на „ТЕД–БЕД“ ЕАД за Румъния. „След успешното присъствие на ТЕД в „Карфур“ в България, Италия, Франция и Гърция, поканата от Румъния е доказателство за ползотворното ни и дългогодишно партньорство с френския бранд“,  допълни още тя.
BIFE TIMB е  най-голямото изложение в Европа за най-новите технологии и тенденции в матрачната и мебелната индустрия, състояло се от 8 до 12 септември 2010 г. в Букурещ, Румъния. ТЕД участва с матрака Matterra, разполагащ със специална, патентована защита срещу геопатогенните явления на Земята, както и със скандинавското моторно легло ТЕД, което е с вграден моторен механизъм. Той се управлява от дистанционно, позволяващо леглото да заема най-удобната и желана за лежащия позиция.

Автор: ТЕД БЕД ЕООД
Закони Нормативна база Коментари