Што Бг ООД

Бизнес адрес

1766 София, Околовръстен път 257

 

За контакти

Тел.: +395 2 975 65 35

 

Лице за контакти
Мариана Илиева

Фирмена информация

Немската компания STO AG е световен лидер в производството на системи за фасадна топлоизолация, висококачествени бои за вътрешна и външна употреба, безшевни акустични системи, продукти за защита и възстановяване на бетонни конструкции, саморазливни подови покрития и други.

Компанията STO AG има дъщерни дружества и търговски партньори в над 60 страни по света. Поради това добре познава местните климатични условия, тенденции в областта на архитектурата, строителното инженерство, стандарти, навици, вкусове и потребности. Първостепенната цел на дружеството STO AG е да се създаде среда, в която нашите клиенти са в състояние да повишат ефективността и рентабилността на тяхната работа.

Производство и продажби дружествата STO развиват в три направления - фасада, интериор, бетон. Въпреки това, нашата програма за поддръжка на клиенти далеч надхвърля обичайната доставка на материали. Въз основа на своите технологии и ноу-хау STO генерира пакети от решения и консултантски услуги, които обхващат целия процес на проектиране и строителство, извършване и поддържане на специални строителни проекти на всички етапи от неговото развитие и строителството. Што Бг ООД е създадена през 2009 г. с цел ексклузивно представяне на STO AG на територията на България.

Закони Нормативна база Коментари