Как да вдъхнем нов живот на старите мебели?

Специалистите по интериорен дизайн знаят, че светлината, сенките и правилното осветление, придават на всяко обзавеждане заключителна шлифовка.
01.01.2015
Светлана Жeлева
1537
интериор, дизайн, led осветление, дизайн осветление, led крушки
LED системи за фоново осветление-вече и у дома
Източник: "Флаг-Апекс"ООД www.ledneonbg.eu

Фоновото осветление - №1 нововъведение
Ето го новият писък, който навлиза жизнерадостно в домовете - фоновото осветление. С него се вдъхва нов живот на старите легла, канапета, огромни спални  или друга гарнитура. Всичко е старо, но звучи по новому, категорични са специалистите. При добре поддържан дом фоновото осветление създава усещането, че периодично извършвате ремонти, а всъщност промяната е  в само една лампа. Най-важното – наистина имате добро осветление!


Светодиодната система може да се инсталира навсякъде- под леглото, да я вградим в стената, зад облегалката на леглото, на пода под канапето, по продължение на стената...


LED луни - за акцент в интериора     Източник: "Флаг-Апекс"ООД,  www.ledneonbg.eu

Край на споровете у дома.
Най-хубавото е, че и децата ще одобрят подобна промяна и ще участват в нея, защото  вече ще могат да превръщат  не само една стая в... дискотека, когато решат и колкото време искат. По-улегналата част от домодачието също ще бъде  доволно, защото освежаването на мебелите може да случи стилно, без никаква рязка промяна.

Системата за фоново осветление, която доскоро бе и е неизменна част от професионалните бизнес сгради, лобита на хотели, ресторанти, барове, зали за презентации и т.н. други обществени места смело се настанява в частните домове. Светодиодна светлина може да се настройва в 8 цвята, които се превключват, да регулирате контраста, светлината и скоростта на смяната на цветовете както дистанционно, така и автоматично.

Цената, сложният й монтаж и програмирането досега бяха единствената причина модата да не навлезе ударно в домовете. Търговците уверяват вече, че можете собственоръчно да я монтирате и поддържате. Инсталирнето и управлението на системата , по думите им сега е превърнато едва ли не в „детска играчка”. И е считано за Топ жилищно въведение. Фоновото осветление може да се изнесе на открито- (на Коледа, парти.), в банята или  напаснато за която да е друга среда. Специалистите по интериорен дизайн знаят, че светлината, сенките и правилното осветление, придават на всяко обзавеждане заключителната шлифовка. Много детайли от обзавеждането без фоновото обзавеждане биха изглеждали чувствително по-скучни.


LED системи за фоново осветление, приложени у  дома     Източник: "Флаг-Апекс"ООД,  www.ledneonbg.eu

Системата има 100 степени за бързата смяна на цветовете - от ярко мигащо („дискотека”- ефект) през топло бяло до плавнопреливащи един в друг. И всичко това се осъществява чрез дистанционно, т.е само с няколко клавиша променяте жилищната обстановка у вас. Романтична обстановка, инсценировка на вашите мебели, любими кътчета, картини, които звучат неподозирано, с допълнителен чар на рамката, подчертават специалистите. Както и  край на депресията, минорното настроение и усещане за самота. След красивите залези ще може да се любувате на цветовете на дъгата вкъщи.

На всичко отгоре и здравословно. 
Играйте си със светлината. Системата е толкова компактна, че се побира и в най-малките ъгълчета, така че няма невъзможни неща в дизайна.

 

Автор: Светлана Жeлева
Закони Нормативна база Коментари