Под стъклен похлупак

Дизайнери, търговци и производители заедно в неформална обстановка
14.06.2016
Dibla
436
dibla, събитие, дизайнери
Събитието се състоя в село Орешак
Източник: www.dibla.com

С поредното събитие, организирано от платформата dibla.com, стана ясно, че в основата на ползотворните бизнес контакти едно от най-важните неща остава личният контакт. И когато контактите се градят в приятна неформална обстановка те оставят множество приятни спомени и това спомага за стопяването на дистанцията между страните.
А кой казва, че докато работиш не можеш да се забавляваш? Оказа се, че за да опознаеш качествата на закаленото стъкло и триплекса, се налага да опиташ да счупиш едно – две от тях. На никого от вас не пожелаваме това да се случва непосредствено преди монтаж. Нашите домакини от Дием ЕООД се бяха погрижили за една много нестандартна презентация на продуктите, които предлагат. В приятелски разговори успяха да изяснят множество въпросителни за най-актуалните плъзгащи системи в интериора, изделията от стъкло и придружаващия го обков, облицовките с 3D панели и много други.
Потвърдиха се и някои истини за дизайнерската гилдия. Стана ясно, че когато си специалист в тази област, притежаваш завидни експериментаторски качества и в много други. И ако умееш да облечеш една идея в материя и да създадеш хармония в интериора, за теб не е никакво предизвикателство да се превърнеш в chef- дизайнер, макар и с импровизирано подбрани хранителни продукти от неспециалисти в областта.
В края на това приключение пред дизайнерите се изправи предизвикателство сами да се погрижат за вечерята си и не просто да приготвят по сандвич, а да впечатлят с кулинарните си умения останалите участници. Всъщност ентусиазмът, който демонстрираха участниците, изобщо не беше изненадващ. Когато един човек ежедневно се бори да впечатли с проекта си е съвсем естествено да притежава състезателен дух, а креативността няма да я коментираме дори…
Истината е, че за дизайнера усещането за последователност, пропорция и естетика се отразява на цялостното му възприятие дори и за най-малките неща от ежедневието. В резултат на всички тези изградени качества, вечерята беше елегантно сервирана, а размерите на компонентите й съответстваха до милиметър. Разбира се приятелските разговори продължиха до изгрев, а някои от тях и след него…
Изминалият TIE UP  се състоя в приказен комплекс в с. Орешак, близо до гр. Троян. Събитието остави чудесни спомени у всички, които присъстваха и твориха под стъкления похлупак на Dibla и Дием. Дизайнерите отново показаха завидна задружност и потвърдиха теорията, че дизайнът е отборна игра и работата в екип носи по-добри резултати.
Ние вярваме, че изграждането на партньорства е едно от най-важните условия за оптимизирането на работния ден на всеки дизайнер и ще продължаваме да се стараем да допринасяме за това. Очаквайте скоро покана за следващия TIE UP – там, където дизайнери и производители се забавляват заедно в неформална обстановка.

 

+2
Автор: Dibla
Закони Нормативна база Коментари