Най-добрият инсталатор на GRUNDFOS

30 национални първенци са готови да се изправят един срещу друг и да се състезават за голямата награда на тазгодишния Шампионат за инсталатори на Grundfos, който се провежда на изложението ISH във Франкфурт, Германия. Състезателите ще трябва да се справят с технически задачи, в които майсторството и опитът са от решаващо значение за крайния успех.
06.03.2019
Грундфос България
1005
grundfos, състезание, grundfos България, инсталатори на Grundfos
Източник: www.bg.grundfos.com

30 състезатели от различни държави ще получат възможност да докажат, че заслужават да носят титлата Най-добрият Инсталатор на Grundfos за 2019. Всеки от тях се е класирал от своята държава, демонстрирайки уменията си в дисциплини, разкриващи способностите му на инсталатор и наподобяващи ситуации от реалната практика. Състезанието ще бъде ожесточено, тъй като голямата награда за победителя е ваучер на стойност 10 000 евро!

Шампионатът се провежда за трети път и е най-голямото състезание от този род. За всеки един от националните първенци се назначава инструктор от Grundfos, който да обучава и съветва състезателя, ако е необходимо, включително да го подготви за различните дисциплини чрез тренировки у дома преди пристигането му във Франкфурт.
 


www.bg.grundfos.com

ЗА ДА БЪДЕШ НАЙ-ДОБРИЯТ, БЪДИ С НАЙ-ДОБРИТЕ
„Организирането на шампионата за инсталатори е свързано с желанието да се изтъкне значението на високото майсторство, качество и партньорство. Ние от Grundfos желаем да поддържаме близък диалог с нашите клиенти, защото вярваме, че можем да създаваме по-добри решения, когато по-добре разбираме ежедневните задачи и трудности, с които се сблъсква един инсталатор”, казва Якоб Фибигер Йенсен, маркетингов директор на групата Grundfos. Идеята за шампионата за инсталатори възниква в Европа и представлява важно средство за комуникация между търговските компании на Grundfos и инсталаторите. „Инсталаторите не винаги имат възможност да покажат своите умения, но нашият шампионат предоставя на професионалния инсталатор платформа, чрез която да достигне до по-широка аудитория и да получи признанието, което тази професия заслужава. Горди сме, че участваме в това партньорство и споделяме знания и опит с най-добрите инсталатори  в света”, казва Хъмфри Лау, регионален директор на Grundfos за Западна Европа.


www.bg.grundfos.com

ШАМПИОНАТЪТ
Финалът се състои от три кръга, всеки от които включва различни дисциплини. Участниците трябва да се справят с трите квалификационни задачи: Балансиране на ALPHA3, подмяна на помпа и обслужване на SOLOLIFT2. След този кръг остават четирима състезатели, които продължават на полуфиналите, където се изправят пред задача по свързване на тръби, инсталиране на SCALA2 и монтаж на UNILIFT CC за отводняване. На големия финал двама инсталатори ще се състезават един срещу друг в дисциплините:  Балансиране, обслужване на SOLOLIFT2, смяна на душ и инсталиране на COMFORT. Победителят трябва отлично да владее широка гама от нашите решения, които намират приложение ежедневната работа на инсталаторите.

ЩАНДЪТ НА GRUNDFOS НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ISH
Финалът на Шампионата за инсталатори на Grundfos несъмнено ще бъде атракция на изложението ISH и на щанда на Grundfos, който е разположен в зала 9, A11+12. Наред със състезанието, щандът на Grundfos предлага уникално запознанство с Grundfos като дигитална компания с помощта на технологии за виртуална реалност и демонстрира интелигентните решения на компанията, които извеждат комуникацията с помпите и системната интеграция на следващо ниво.

Научете повече (https://bg.grundfos.com/)

Закони Нормативна база Коментари