ПИП Мениджмънт ЕООД

Бизнес адрес

София, бул.Константин Величков 149-151

 

За контакти

Тел.: 0896699227

 

Лице за контакти
Пламен Кръстев

Фирмена информация

Предлагаме професионална почистваща техника под наем. "П и П мениджмънт" ЕООД е създадена през 2005г. С цел дистрибуция на препарати. От този момент до днес изминахме дълъг и труден път на развитие. Сега вече можем да се похвалим с голям екип, разработена мрежа от клиенти и голямо портфолио от продукти, което изцяло внасяме директно от производителя.

За да сме по-близко до клиента и неговите нужди, предложихме на пазара нова услуга: МАШИНИ ПОД НАЕМ. "П и П мениджмънт" ЕООД е оторизиран вносител на професионална почистваща техника, професионални почистващи препарати, консумативи за почистване, резервни части и инструменти за почистване. От скоро, поради нуждите на пазара предлагаме нова услуга: машини под наем. Услугата се предлага с доставка при клиент, обучение, изработка на метод на почистване и вземане от място. По този начин клиентът няма грижа за почистването. Гамата от предлагани почистващи машини включва: Подопочистващи машини, камериерски прахосмукачки и водосмукачки, индустриални прахосмукачки и водосмукачки, машини за пране и подсушаване на килими и мокети, машини за полиране на подове, еднодискови почистващи машини, екстрактори, почистващи машини с седлово управление, пароструйки и водоструйки. От световните производители FIMAP, KLEEN PURGATIS, MOPATEX, NERTA, EMBELL, TMB, HAGGA и др. Гамата от предлагани резервни части включва: Хартиени торби за прахосмукачки, маркучи, тръби за прахосмукачки, четки и накрайници, двигатели и филтри за прахосмукачки.

Гамата от почистващи инструменти включва: Мопове от всякакъв вид, дръжки телескопични и обикновенни, санитарни и сервизни колички, предупредителни табели, преси, стъклочистачки и подочистачки от марката TTS, PULEX, LEWI и UNGER. Всички тези продукти са необходимост за ежедневното почистване и хигиена на вашият хотел, офис, ресторант, магазин, обществена сграда и т.н.

Цел на П и П мениджмънт е не само търговията на професионални почистващи продукти, но и създаването на цялостни хигиенни системи. Ние предлагаме комплексно обслужване, за да удовлетворим Вашите хигиенни изисквания за всеки обект.

Закони Нормативна база Коментари