баня

Основен ремонт на банята - етапи и тънкости

07.09.2022
Светлана Стоянова
1240

От тази статия може да се информирате как най-бързо и качествено да направите основен ремонт на банята, като се съобразите с етапите и специфичните особености при този вид ремонт.

Представяме реализирана баня с продуктите на Ideal Standard в конкурса БАНЯ НА ГОДИНАТА 2021.

Като част от луксозната програма Atelier Collections, Solos е перфектния израз на подхода Singular™ на компанията, който има за цел да предостави обмислени и вдъхновяващи решения за баня, включващи различни категории, съобразени с персоналните изисквания на клиентите.

Ideal Standard e Singular™ - където всичко работи заедно

27.05.2022
Идеал Стандарт - Видима АД
246

Singular™ е подход, който цели да предложи огромно поле от решения, в което клиентите да намерят лесно идеалното решение за тях.

Награждаването на победителите се състоя в представителния шоурум на Ideal Standard - TheBathroom.

Забелязващата се тенденция в баните е бързото навлизане на цветове, десени и текстури, които позволяват усещане за жизнерадост, спокойствие, среда,която ни кара да се чувстваме добре.

Идеал Стандарт представи нова колекция за обзавеждане на цялата баня в цвят копринено черно (silk black) като контрапункт на традиционните бели керамични изделия и хромирани смесители.

Ideal Standard обяви старта на серия уникални хибридни събития – Together World Tour, които съчетават иновативен дигитален формат с реални атракции.

Закони Нормативна база Коментари