баня

Когато правите ремонт в жилището си, има определени артикули, които са отговорни за комфорта и удобството ви.

Новите идеи от Cersaie 2022

18.10.2022
Теменужка Захариева
1017

Cersaie, ежегодното изложение в Болоня, Италия, е вдъхновение за интериорните дизайнери и за всеки, който се интересува от обзавеждане – там можете да научите всички новости, тенденции и иновации при керамичните плочки и в обзавеждането за баня.

Основен ремонт на банята - етапи и тънкости

07.09.2022
Светлана Стоянова
2457

От тази статия може да се информирате как най-бързо и качествено да направите основен ремонт на банята, като се съобразите с етапите и специфичните особености при този вид ремонт.

Баня „РЕЯ“ - комфорт и удоволствие

05.07.2022
Още за къщата
1053

Представяме реализирана баня с продуктите на Ideal Standard в конкурса БАНЯ НА ГОДИНАТА 2021.

Като част от луксозната програма Atelier Collections, Solos е перфектния израз на подхода Singular™ на компанията, който има за цел да предостави обмислени и вдъхновяващи решения за баня, включващи различни категории, съобразени с персоналните изисквания на клиентите.

Ideal Standard e Singular™ - където всичко работи заедно

27.05.2022
Идеал Стандарт - Видима АД
577

Singular™ е подход, който цели да предложи огромно поле от решения, в което клиентите да намерят лесно идеалното решение за тях.

Награждаването на победителите се състоя в представителния шоурум на Ideal Standard - TheBathroom.

Забелязващата се тенденция в баните е бързото навлизане на цветове, десени и текстури, които позволяват усещане за жизнерадост, спокойствие, среда,която ни кара да се чувстваме добре.

Закони Нормативна база Коментари