Баня и СПА

Правилната вентилация е от решаващо значение за поддържането на здравословна и комфортна среда в банята.

Когато правите ремонт в жилището си, има определени артикули, които са отговорни за комфорта и удобството ви.

Основен ремонт на банята - етапи и тънкости

07.09.2022
Светлана Стоянова
3359

От тази статия може да се информирате как най-бързо и качествено да направите основен ремонт на банята, като се съобразите с етапите и специфичните особености при този вид ремонт.

От съществено значение във всяка баня са не само основните уреди и санитарни принадлежности в нея, но и аксесоарите. Доста често красотата и уюта се постигат точно с дребните, на пръв поглед незначителни детайли в помещението или така наречените аксесоари за баня.

Баня „РЕЯ“ - комфорт и удоволствие

05.07.2022
Още за къщата
1302

Представяме реализирана баня с продуктите на Ideal Standard в конкурса БАНЯ НА ГОДИНАТА 2021.

Представяме ви проектът YANG, който спечели наградата на публиката в 18 -то издание на конкурса БАНЯ НА ГОДИНАТА, организиран от IDEAL STANDARD

Като част от луксозната програма Atelier Collections, Solos е перфектния израз на подхода Singular™ на компанията, който има за цел да предостави обмислени и вдъхновяващи решения за баня, включващи различни категории, съобразени с персоналните изисквания на клиентите.

Проект за семейна баня с продуктите на IDEAL STANDARD от колекцията ATELIER COLLECTIONS.

Ideal Standard e Singular™ - където всичко работи заедно

27.05.2022
Идеал Стандарт - Видима АД
860

Singular™ е подход, който цели да предложи огромно поле от решения, в което клиентите да намерят лесно идеалното решение за тях.

Осветление за баня

25.05.2022
инж. Димитър Костов
1666

Полезни съвети при избор на осветителни тела и принципи при осветяването на баня

Забелязващата се тенденция в баните е бързото навлизане на цветове, десени и текстури, които позволяват усещане за жизнерадост, спокойствие, среда,която ни кара да се чувстваме добре.

Радиаторите за баня ще Ви дадат не само необходимата топлина и приятно усещане за уют, но и ще допринесат за освежаване на интериора.

Идеал Стандарт, компания, специализирана в решения за бани и обществени санитарни помещения, помага на проектантите да създадат красиви и устойчиви решения за обществени места с ново ниво на хигиена, благодарение на цялостното си портфолио от дизайнерски и функционални продукти.

Идеал Стандарт представи нова колекция за обзавеждане на цялата баня в цвят копринено черно (silk black) като контрапункт на традиционните бели керамични изделия и хромирани смесители.

Модните тенденции са както по отношение на използваните материали в мебелите, така и по отношение на цветовата палитра.

Масова практика е помещенията да се оборудват с помощни съоръжения за инвалиди на произволен принцип, без да се отчетат ергономичните нужди на хора с различни увреждания.

Закони Нормативна база Коментари