Край на етап Зима във „Фасада на годината 2016“

Точно в 12:00 часа затворихме гласуването във финалния етап от конкурса на БАУМИТ „Фасада на годината 2016“.
27.02.2017
Баумит България ЕООД
385
Баумит България, конкурс, Фасада на годината, жилищна сграда, фасада
Край на етап Зима във „Фасада на годината 2016“
Източник: Баумит България ЕООД, www.baumit.bg

В последния ден от месец февруари дойде време да обявим дългоочакваните победители в етап Зима. Точно в 12:00 часа затворихме гласуването във финалния етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2016“.
Ето и победителите както следва:
С 96 гласа от общо 279 гласа Вие поставихте на първо място жилищна сграда Sophie apartments в град София, ул. "Стара планина" № 23. Проектант на победилата фасада е арх. Атанас Танков, фирма Танков архитекти ООД. Заявител и инвеститор в конкурса е фирма BLD, а изпълнител е Нивел ООД. Изпълнението на тази красива фасада е извършено с интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.
На второ място с 62 гласа на публиката застана нежилищна сграда Ем билдинг в град София, ул. "Хенрик Ибсен" №17 с изпълнител и инвеститор Арт Е Строй 3 ЕООД. Фасадата е проектирана и заявена в конкурса от арх. Тихомир Казаков, фирма “Стивън Джордж Интернешънъл” ООД. Фасадата на класираната на второ място сграда е изпълнена с интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликонТоп.
На трето място с 34 гласа се класира жилищна сграда в град Нова Загора, ж.к. "Загоре", блок 10  с проектант: арх. Събин Попов от фирма Инж Проект ООД. Инвеститор е Община Нова Загора. Заявител и изпълнител е фирма Трейс Ямбол АД, която е интегрирала топлоизолационна система от Баумит.
Напомняме ви, че тези три фасади, заедно с избраните в предходните 3 сезона, отиват на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2016".
Не забравяйте и за нашата сезонна томбола, където някой от вас може да спечели награда!
Гласувайте на големия финал от 1.03 до 10.03 в 12:00ч. на http://fs.baumit.bg/en/?page=newfacade
 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари