Един красив метален покрив

Ние от VJF вече 15 години сме ви партньори при взимане на решения какъв да бъде вашият покрив.
15.07.2008
Ви Джи ЕФ
1287
покрив, метален покрив, вентилиран покрив
Източник: VJF marketing Ltd

Ние от VJF вече 15 години сме ви партньори при взимане на решения какъв да бъде вашият покрив. Покривът безспорно е много важен елемент за всяка една сграда. Той я защитава, украсява, подчертава. Понякога прави архитектурата ú уникална, понякога просто я допълва. Малко са хората, които виждат дома ни отвътре, но всички го виждат отвън. Чрез облика му ние заявяваме пред обществото себе си.

През дългите години на работа и опит в тази сфера стигнахме до извода, че е изключително важно да предлагаме разнообразни, надеждни и технологични решения, за да може клиентът ни да намери своята индивидуалност и стил. Сред разнообразията от покривни системи, които ние предлагаме има еднa, която иска да добие популярност покривна система Metrotile - eдин красив метален покрив.
Още от дълбока древност металът е ползван за покриви. Открит от древните цивилизации, той запазва своята популярност и до днес. Сгради от историческа и световна значимост са с метални покриви: храмовете в Ерусалим 970 г. преди Христа, Пантенона в Рим, Синята джамия в Турция, катедралата “Нотърдам” и много други.

Благодарение на новите технологии съвременните метални покриви са с нов имидж усавършенствани, оптимизирани, практични с лесен монтаж и поддръжка. Системата Metrotile предлага един съвременен подход за направа на метален покрив, адаптивен, технологичен и с подчертана естетика. Формите са разнообразни - от традиционна наподобяваща керамична керемида до съвременна линия подхождаща на урбанистичния дизайн. Богатото цветово разнообразие също дава възможност за свободно боравене и адаптиране към различни архитектурни стилове.
 
Към отличната визия добавяме и всички необходими аксесоари: пародифузионна мембрана Tyvek®, предпазваща от влага и вятър, разнообразие от обшивки за различните покривни детайли, отдушници, стопери за сняг и пр., всичко необходимо, за да се обработят и сложни форми.

Когато клиентът избира своя покрив, безпорно неговото внимание най-първо е привлечено от изгледа, съчетанието на форма и цвят, но въпросите свързани с функционалност, ефективност и дълготрайност, не са за подценяване а това е отличен аргумент в подкрепа на това изборър - да е покривна система Metrotile!-    Покривът Metrotile има бърз и лесен монтаж.
- По своята същност е естествено вентилиран, което е изключително преимущество. Вентилираните покриви имат 3 пъти по-дълъг живот от невентилираните такива. Когато е налице вентилация, покривната конструкция се проветрява и не задържа влага, което автоматично означава, че процесът на гниене е ограничен.
- Топлоизолацията работи в оптимален температурен режим без наличие на влага, което подобрява нейната ефективност чувствително.
- Другото важно преимущество е неговата лекота само 7кг/кв. м натоварване, а това предполага олекотена покривна конструкция и редуциране на разходите за строителство като цяло.
- Пожароустойчивостта е клас А.
- Най-висок клас устойчивост на градушка - клас 4.
- Ветровият тест показват устойчивост на натоварване при скорост на вятъра 200 км/час.
- Гаранцията е 25 години, а експлоатационният живот над 50 години.
 
 


С уважение към всички вас, към вашите мечти и вашата индивидуалности, ние ви предлагаме покривни решения, които ще ви накарат да сте сигурни и се гордеете с вашия покрив!
 

Автор: Ви Джи ЕФ
Закони Нормативна база Коментари