АИДБ напомня на всички заинтересовани от MEDS Lisbon 2013

REACTION е темата на MEDS Lisbon 2013. Ние реагираме на всичко около нас, а понякога и дори не можем да контролираме реакциите си. Именно в това се изразява капацитета ни да задоволяваме заобикалящата
22.05.2013
АИДБ
663
meds ‘meeting of, reaction meds, АИДБ, дизайн, МЕДС България
REACTION MEDS Lisabon 2013
Източник: MEDS Bulgaria

     АИДБ  напомня на всички заинтересовани от MEDS Lisbon 2013 - REACTION, че срока за подаване на видеата за кандидатстване е до 6-ти юни.
     MEDS ‘Meeting of Design Students’ е основана през 2010 г. от студенти от различни страни и различни подразделения на дизайна. Тя е създадена с цел да се присъедини към всички проектни направления заедно. Архитектура, интериор, промишлен дизайн, графичен дизайн и всички други подразделения на дизайна.
     MEDS организира международни прояви за ученици от всички проектни дисциплини, където могат да представят своите идеи и да покажат своите таланти в различни културни среди.
     MEDS се организира всяко лято в различна страна, с акцент върху различни теми и въпроси, които всеки дизайнер да разшири на базата на своя опит. Това е възможност да се докоснете до различни подходи за проектиране, различни строителни техники, традиции и умения. MEDS събитията са не само практични, но и с по няколко теоретични конференции.

     REACTION
е темата на MEDS Lisbon 2013. Ние реагираме на всичко около нас, а понякога и дори не можем да контролираме реакциите си. Именно в това се изразява капацитета ни да задоволяваме заобикалящата ни среда, която ни позволява да заемем позиция и на базата на нашите принципи, да си съставим мнение и да действаме по съответния начин. Дори и за най-малкото произведение на изкуството или дизайна, усещането, което има твореца от това, че публиката взаимодейства дори и с най-малкия детайл от неговото творение, е толкова съществено, колкото и усещането през самия творчески процес. Вероятно, детайла и целта никога няма да бъдат изпълнени без тази последна стъпка: да бъдат възприети от някого. И това е връзката между индивида и обекта, който в крайна сметка ще провокира нова реакция. Колко пъти сте се почувствали вдъхновени от някакъв детайл? Усетили ли сте волята за действие и нуждата да направите нещо? Сменили ли сте информираността си за света?

    REACTION MEDS
Lisbon 2013 ще се проведе от 3 до 18 август, цялата информация относно събитието може да намерите на http://www.reaction.com.pt/

    REACTION MEDS Lisbon 2013 Ви очаква! За участие изпращайте своите видеа на meds.bulgaria@gmail.com до 6-ти юни. Екипът на MEDS Bulgaria, Лора Нуркова и Ина Христова, са на разположение за Вашите въпроси.

+3
Автор: АИДБ

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари