Вокс Профиле България ЕООД

Бизнес адрес

Русе 7009, бул. Тутракан 77

 

За контакти

Тел.: 82 824 416,

 

Лице за контакти
Боряна Димитрова

Фирмена информация

VOX Profile работи на пазара за строителни материали и продукти за обзавеждане от 1992г. Опитният екип и внимателната инвестиционна стратегия са превърнали фирмата във водеща полска компания, европейски лидер в производството на PVC профили.

Производствените звена-собственост на фирмата са разположени в Полша, Беларус и Румъния, а дистрибуторската мрежа обхваща страните от Европейския съюз, Южна Европа и Азия. Заводите на Вокс Профиле разполагат с едни от най-модерните линии за екструзия на профили и най-големите смесителни линии в Европа.

Съвременните технологии и ноу-хау позволяват на Вокс Профиле да произвежда продукти с ненадминато качество и дизайн, адаптирани към изискванията на пазара, на конкурентни цени. Грижата за природата и качеството присъстват на всеки един от етапите в производствения процес. Ето защо, наред с всичко останало, продуктите на Profile VOX преминават успешно през всички одити и изпитвания, необходими за реализацията им на международните пазари в ЕС и ОНД. Инженерните екипи работят съвместно с технолозите над развитието на продуктовите линии, като същевременно се въвеждат редица иновативни решения, усъвършенстващи процесите на производство, логистика и продажба. Така клиентите могат да бъдат сигурни, че поръчаният от тях продукт ще се характеризира с високи качествени параметри и ще бъде доставен навреме, до всеки един от хилядите клиенти на Profile VOX в Европа.

През 2005г Profile VOX разширява международната се дейност чрез учредяване на Вокс Профиле България със седалище в гр. Русе, и разработва мрежа от търговски представители и дистрибуционни канали. Днес ние предлагаме широка гама вътрешни и външни стенни облицовки, подови первази, прозоречни первази, алуминиеви лайсни и подова изолация с дистрибуция до всяка точка на страната. Всички продукти в нашата оферта са нетоксични и незапалими, устойчиви на атмосферни влияния, биологични фактори и химикали. Те не променят цвета си, не корозират и не се напукват под влияние на температурата. Тяхното високо качество се потвърждава от притежаваните европейски сертификати и технически одобрения.

Пълната оферта на продуктите на VOX включва:
- подови первази - продуктови линии Smart, Optima, Sprint, Flex, izzi, Magnum, vero, Click;
- алуминиеви подови лайсни Impresor и PVC лайсни Impresor Basic за завършване на всички подови настилки, прагове и стълби;
- Ламперия PVC в широка гама от разцветки и декори;
- Прозоречни первази - вътрешни подпрозоречни первази, реновационни первази и външни первази;
- Външни облицовки: Сайдинг и клетъчен сайдинг с богата цветова гама;
Solid Mur - имитация на тухла, Solid Stone - имитация на камък - Софит - система за облицовка за стрехи (сачак)
- Подова изолация MaxPod

Нашите клиенти и техните потребности са най-важни за нас - затова ние продължаваме да работим над нашите продукти и да подобряваме на качеството на предлаганите от нас услуги.

Закони Нормативна база Коментари