кухня

За да не трупате излишни вещи, сме Ви подготвили няколко съвета, с които да подходите практично и да си осигурите наистина това, от което се нуждаете за своята кухня.

За да улесним избора Ви при обзавеждане Вашата кухня, сме Ви подготвили няколко ключови момента, които да вземете предвид при подготовката.

Качествената посуда ви дава възможност за съхранение на продуктите, за готвене, принадлежностите за хранене и за сервиране.

Представяме шеф Владимир Станчев, който от 5 години се развива в областта на кулинарното изкуство във Великобритания.

Кои абсорбатори са най-добрите?

23.09.2021
Техномаркет
3509

Абсорбаторите за вграждане за кухни са се превърнали в незаменим помощник за всяка домакиня, която, освен на вкусно приготвена храна, държи да се наслаждава и на висока домашна хигиена.

Българските участници са впечатлили журито с нестандартен дизайн, функционалност, красота и усещане в кухнята, която е сърцето на всеки дом.

Превъплъщенията на кухненския остров

15.11.2019
Екатерина Бонева
4826

Кухненският остров не е само ексцентрично допълнение към интериора на съвременната кухня, а елемент, който повишава значително естетическата и функционална стойност на това помещение.

Хармоничната кухня по ФЪН ШУЙ

12.09.2019
инж. Елза Панайотова, ФЪН ШУЙ ек...
2794

Приготвянето на храната винаги се е смятало за много важно не само в Китай. Но във философията на фън шуй кухнята има съвсем пряка връзка с общото благополучие на семейството. 

Закони Нормативна база Коментари