Добре дошли в World of Windows 2022! Добре дошли в WOW!

REHAU Window Solutions създава уникално преживяване в Ерланген, Германия
30.03.2022
REHAU Window Solutions
372
REHAU Window Solutions, GENEO RAU-FIPRO-X, WOW 2022, World of Windows 2022
WOW 2022 в Ерланген, Германия създава пространство за диалог и взаимодействие в един свят на преживяванията
Източник: REHAU Window Solutions

REHAU Window Solutions представя със своя World of Windows (WOW) 2022, уникалната си концепция за комуникация с пазара чрез впечатляващата си платформа за събития в безопасна среда.  Посетете тази пролет WOW 2022.

Фокусът на REHAU Window Solutions винаги е бил запазването на близост с партньорите си и поддържането на ефективна комуникация с тях, дори и в сложни условия. Добре дошли в World of Windows 2022! Добре дошли в WOW! Един от многото акценти ще бъде представянето на дългоочакваната от бранша разработка на новото поколение на GENEO RAU-FIPRO-X.

„Като системен доставчик, трайно фокусиран върху своите партньори и служители, здравето и безопасността винаги са били наш основен приоритет. В безопасната, но впечатляваща среда на World of Windows 2022, ние създаваме хибридна концепция, свързвайки дигиталния и аналоговия свят. Резултатът е атрактивно и вдъхновяващо пространство за среща с индивидуалните решения, създавани от REHAU Window Solutions за нашите партньори по цял свят“, казва Карстен Хойер, Изпълнителен директор на REHAU Window Solutions.

WOW 2022: място за диалог и взаимодействие в света на REHAU иновациите, представени на 600 квадратни метра WOW 2022 в Ерланген, Германия създава пространство за диалог и взаимодействие в един свят на преживяванията разположен на 600 m2, впечатляващ отговор на нарастващите потребности на пазарите от комуникация, диалог и иновации. REHAU Window Solutions продължава да развива дигиталната платформа WOW, получила наградата German Brand Award 2021 и допълва идеята за дигиталното изживяване с аналогово и безопасно пространство, даващо възможност за среща и взаимодействие с решенията на системния доставчик.

„Партньорите на REHAU Window Solutions ще се възползват от WOW 2022 чрез индивидуални срещи с иновативни решения в областта на профилите, интелигентните продукти, дигиталните услуги и устойчивото развитие, на съответния национален език и с личен експерт като лице за контакт“, казва Петер Коцур, Директор Маркетинг.  

REHAU Window Solutions 2022: успешни отговори на глобални мегатенденции като устойчивост, дигитализация и урбанизация

„REHAU Window Solutions винаги се фокусира върху успеха на всички свои партньори и върху поддържането на ефективна комуникация с пазара. Ежедневно нашият мотивиран екип е изцяло отдаден на това. През тази, определяща тенденциите, 2022 година ние ще представим множество иновативни и цялостни решения. Те ще предоставят на пазарите успешни отговори на глобалните мегатенденции като устойчивост, дигитализация и урбанизация. Очакваме с нетърпение старта на WOW 2022, където ще продължим да пишем заедно историята на успеха на GENEO RAU-FIPRO-X, в интерес на нашите партньори и за предоставяне на нови възможности за бъдещето: Create difference. Grow business“, казва Хойер.

 


 

Закони Нормативна база Коментари