Ценна инвестиция за бъдещето

Със системите за врати и прозорци Schuco ADS/AWS, представени в България от АЛУКЬОНИГЩАЛ, се поставят нови стандарти за нисък разход на енергия.
11.09.2011
Алукьонигщал ЕООД
358
врати, дограма, прозорци, АЛУКЬОНИГЩАЛ, schüco
Ценна инвестиция за бъдещето
Източник: АЛУКЬОНИГЩАЛ

Енергийната ефективност и топлоизолацията играят все по-значителна роля при новото строителство и санирането на жилищното и обектното строителство. Със системите за врати и прозорци Schuco ADS/AWS, представени в България от АЛУКЬОНИГЩАЛ, се поставят нови стандарти за нисък разход на енергия. 


Разширените изолационни зони, принципът на средно уплътнение и специалната изолация на фалца на стъклото правят възможни при системата за врати Schuco ADS 90.SI качества като например 300 Ра устойчивост на дъжд, повишена шумоизолация, стойност на топлоизолация на профила Uf = 1,4 W/m2K, както и отлични топлоизолационни стойности на вратата Ud<1,0W/m2K. Вратите са с възможност за отваряне навътре и навън, със строителна дълбочина на рамката 90 mm и строителна дълбочина на крилото 100 mm. Височината на вратата е до 3000 mm и ширина до 1400 mm. С възможност за 200 kg максимално тегло на вратата, защита от влизане с взлом до клас на защита WK3 и ролкови или скрити панти. По ваше желание може да осигурите вратата с антипаник обков за заключване и без бариерно решение.


Новите прозорци AWS 90.SI предлагат също високи топлоизолационни стойности Uf?1,0 W/m2K при 90 mm строителна дълбочина (Uw=0,8 W/m2K) и 117 mm строителна ширина. Комбинирана със скрития обков Avan Tec, системата може да реализира транспарантни формати до 160 kg, комбинирана с Schuco Tip Tronic, допълнително в сградата се отваря потенциал за енергоспестяване. Прозорци Schuco AWS 90.SI+ отговарят на нормите за пасивни сгради и свързват предимствата на материала алуминий с бъдещата топлоизолация за устойчива архитектура. Системата предлага многообразен профилен асортимент за разнообразни решения и съвместимост със серии за врати ADS 90 PL.SI.


Високо топлоизолираната система за врати Schuco ADS 75.SI е със 75 mm строителна дълбочина и топлоизолационна стойност Uf ? 1,72 W/m2K. Поради повишените  изолационни стойности тя е идеално решение за сгради, при които са поставени максимални изисквания за енергоспестяване и архитектура. Системата има възможност за: отваряне навътре или навън, ролкова брава, безстепенно пространствено регулиране, защита от влизане взлом до WK2. Към многообразните опции се включват множеството оптики - Residential Line (RL), SoftLine (SL), Heavi Duty (HD); скрити панти, осигуровка за паник врати, контрол на достъп, дистанционно управление и интеграция в управлението на сградата.


Алуминиевите системи за прозорци Schuco AWS 75.SI комбинират забележителната топлоизолация на пластмасовите и дървените прозорци с предимствата на материала алуминий: дълъг живот, здравина, малките видими ширини, както и безкрайни възможности на дизайн (Schuco AWS 75 RL.SI, AWS 75 SL.SI), които са възможни за реализация при големи транспарантни форми. Прозорeчната система със строителна дълбочина само от 75 mm и стойност на топлоизолация, достигаща до Uf? 0,9W/m2K , може да се използва в много различни разновидности и се комбинира лесно с програмата за врати на Schuco ADS.


Възползвайте се още днес от бъдещите стандарти за топлоизолация.


 

Закони Нормативна база Коментари