мебели

Повишените изисквания към мебелите в последните години на динамично случващи се промени, предопределят и вграждането на повече функции в дадена мебел.

Ретро мебели в интериора

11.01.2022
Мила Стоянова
812

Ретро стилът в интериора поставя своя фокус върху миналото, с препратка към традициите и модните тенденции от миналия век: цветни графики, хромирани шеврони, синтетични постелки, лъскава лачена кожа, постери на филмови герои от онези години, оригинални мебели и отхвърляне на всичко скучно и светско.

Изборът на мебели е все по-лесен, по-успешен и бърз, когато мебелите са комбинирани в колекции.

Те внушават едновременно изтънченост и топлота, лукс и модерност, уют и „вечност“.

Днес 8 септември със специално събитие ИКЕА откри първия си магазин от ново поколение в България. Той се намира в Mall of Sofia, в непосредствена близост до централната част на града.

Когато избирате матрак за леглото на Вашето дете, не трябва да се ръководите само от външния му вид, но и от неговите качествени характеристики.

Боксспринг леглата – новата алтернатива

06.10.2020
Екатерина Бонева
3923

Леглата с тапицерия са новата алтернатива на класическите легла. Те са предпочитан избор сред собствениците на модерни домове и такива, които търсят нестандартни идеи за обзавеждане на спалнята.

Креслото в интериора

30.05.2020
Екатерина Бонева
1914

Освен удобна и функционална мебел, креслото би могло да се превърне в декоративен елемент, ако се подберат правилно моделът, тапицерията и аксесоарите му.

Закони Нормативна база Коментари