Новини

Разпоредбите бяха оспорени от омбудсмана по настояване на Камарата на архитектите в България.

Калкулаторът LABEL2020 съветва европейските потребители при избора на електроуреди чрез сравняване на ефективността и бъдещите разходи за електроенергия и вода.

Нов енергиен етикет на светлинните източници от 1 септември

31.08.2021
Черноморски изследователски енер...
175

Потребителите ще имат възможност да се информират за допълнителни характеристики на продуктите, като вида на излъчваната светлина, трептенията и продължителността на живот на продукта.

Едно интервю на сп. "Още за Къщата" с управителите на Piatraonline България - Мария Чилева и Райко Смилянов.

На 18.06.2021 г. в София на бул. Ботевградско шосе 268 магазин №13 Фивекс Прожект отвори врати и на 2-ят специализиран магазин на немската фирма за финиши за дърво OSMO.

Настоящото архитектурно ателие ще се проведе от 21 юни до 1 юли 2021 г., от понеделник до събота, от 9:30 до 12:30 часа.

Компанията отпразнува своята 30-годишнина с подарък към всички ценители с най-големия графит в Европа.

В следващото събитие тази седмица в парка Заимов ще се включат над 100 граждани, зелени експерти и доброволци от Банка ДСК и Mastercard.

КлиВенТо предлага на българските потребители поредния нов продукт - нов модел на стенен кондензен котел за отопление и проточно производство на битова гореща вода, произведен от Ferroli Италия.

Повече светлина. Повече пространство. Повече възможности.

Всяко ЕдноДърво е ценно

19.04.2021
ЕдноДърво
222

Включи се в инициативата на ЕдноДърво за създаване на дигитална карта на градската дървесна растителност от 15 май 2021 г.

VЕКА в списъка на световните лидери

16.02.2021
ВЕКА България
425

С оборот от 1,094 млн. евро (2018 г.),  реализиран 80%  в чужбина, VЕКА си гарантира първото място сред производителите на ПВЦ профили. 

Клиентите, направили поръчка в магазина, ще се възползват от до 40% отстъпка на избрани модели, както и безплатен монтаж на всички непромоционални ламинирани паркети.

През септември 2020 година Hoval стартира нова програма за продажба на котлите TopGas® Combi и Classic, която има за цел да осигури комфорт и надеждно отопление в повече домове в България.

Две са основните колекции от декоративни предмети, представени в шоурума на бул. "Патриарх Евтимий" 78.

По време на локдауна собственикът на Баумит Робърт Шмид предложи безплатно минералната боя за стена Баумит ЙонитКолор на всичките 6 300 служители в цяла Европа – при това с поразителен успех.

Закони Нормативна база Коментари