Новини

На 22.11.2022г. в София в присъствието на архитекти и интериорни дизайнери се проведе дискусия за уелнес дизайна, с акцент върху специфичните особености и тенденции на българския пазар и представянето на успешни дизайнерски практики.

Събитията ще се проведат на 12 и 13 ноември 2022 г. Официалното откриване е на 12 ноември (събота) 2022 г. от 10 ч. в Зала 1 на Учебно-спортния комплекс на университета.

Все повече компании от сектора инвестират във високи технологии и софтуер, за да останат конкурентноспособни.

Новото попълнение в серията за жилищни сгради гарантира надеждна връзката на устройствата при прекъсване на електричеството.

VELUX Group назначава Ларс Петерсон като нов главен изпълнителен директор на мястото на Дейвид Бригс, който реши да се оттегли.

Немските и българските PVC прозорци са най-предпочитани на пазара, показват данните на маркетингово проучване, организирано от REHAU България за потребителските модели и нагласи при смяна на дограма.

Как градският дизайн ни свързва с Дунава?

29.07.2022
Фондация „Колективът“
257

Изложбата „Дизайн по Дунав“ събира идеи на съвременни творци от Сърбия, Словакия, Унгария и Австрия на Кея в Русе.

Проучване на Алфа Рисърч показва силно желание за възобновяване на прекъснатия процес на саниране, дори при необходимост от съфинансиране.

Как реагират енергийно бедните на тази криза?

Церемонията по дипломиране на студентите по архитектура и урбанизъм се състоя на 28 април в аула “Максима”. Постери на отличените дипломни проекти са експонирани в изложбената зала на УАСГ до 20 май.  

Три години преди това е създадена фейсбук страницата "Термално Нормално", която започва да работи като социална медия, бореща се софийските стари бани да бъдат възстановени като термални центрове.

Общото събрание на КАБ определи ключовите приоритети на бранша за 2022.

Работната група към МРРБ проведе първото си заседание 

В магазина се предлага богат асортимент от подови и стенни покрития, внос от реномирани еверопейски производители като HARO, FAUS, Tarkett, Quick Step, Karelia и други

От 30 март до 2 април в Интер Експо Център на изложението Архитектурно –строителна седмица ще бъде позициониран впечатляващият пътуващ камион GROHE X Motion Truck - дигитално студио и изложбено пространство в едно.

Баумит Клуб вече започна втората си година!

11.01.2022
Баумит България ЕООД
335

През 2022 год. Баумит Клуб дава възможност за участие не само на отделни майстори, но и на малки фирми, които нямат специални условия с Баумит България.

Закони Нормативна база Коментари