Тапети с характер

Тапетите отново са ключов фактор в интериора. Примамливите и красиви предложения накараха много хора отново да се обърнат към тях, може би все още с известни резерви.
15.03.2008
Весела Маркова
780
интериор, тапети

Тапетите отново са ключов фактор в интериора. Примамливите и красиви предложения накараха много хора отново да се обърнат към тях, може би все още с известни резерви. Но тапетите на новото време са не само пленяващо красиви, те са създадени, за да ни улеснят максимално. На какво можем да заложим? Качество, дизайн, марка? Когато става въпрос за тапетите, всичко е от значение, но най-напред се повлияваме от визията.

 

Ако вече сте увлечени от романтичната ретро вълна, която навлиза все по-осезаемо във всички аспекти на дизайна, то тапетите на Лора Ашли ще бъдат за вас неустоимото изкушение. Те ще създадат изключителното въздействие и индивидуалност, която търсите за вашия дом.

Ако харесвате нестандартното и сте изявени индивидуалисти, ако ви е трудно да намерите “тапета”, който да създаде желаната среда във вашия дом, то със сигурност ще оцените уникалната възможност, която ви предлагат от tapeti.info – “тапетите по поръчка”.

 

Дали ще обзавеждате фина и изискана детска стая, или очарователно-романтична спалня, може да разчитате - тапетите на Лора Ашли ще я преобразят. Дизайн извън времето, елегантни десени, бели цветя и ментово зелено за стая с атмосфера, буйни букети с многоцветни рози в кошници, редуващи се с широки ивици бежово и бяло, сладко розово, за стаята на “малката принцеса” или за нежни и романтични натури.

  

Колекцията на Лора Ашли от тапети за дома е създадена за всички помещения - от кухнята до всекидневната, но най-вече за спалнята, където елегантността, присъща за английската марка, създава спокойствие и ведрост, нежност и грация, романтично уединение.

Почеркът на Лора Ашли не може да остане незабелязан. Елегантен, традиционен и изразителен, тапетът се съчетава по един блестящ начин като естествено продължение на текстилите и мебелите в изисканата колекция за дома,- предлагана от Лора Ашли. В търсене на най-добрия избор на тапет, въпреки многобройните предложения, можем да се спрем и на вариант, който да бъде единствено и само за нас, уникална идея, която ще се развие специално, за да пасне на конкретния интериор, на мебелите, на настроението... Избор, продиктуван и “моделиран” от мястото, от обстановката, от хората. Да има такава възможност. Неволно хрумване, красив детайл, любима вещ и идеята прераства в... тапет. Екипът от млади и ентусиазирани дизайнери от tapeti.info дава шанс на всеки да бъде креативен, да изрази себе си, своите предпочитания и вкус.На практика, благодарение на технологиите днес, имаме възможност да направим този тапет, който да е олицетворение на екстравагантното мислене и стремеж към различното и уникалното или просто тапетът, който ще създаде атмосферата, която винаги сме си мечтали да излъчва нашето жилище. Възползвайки се максимално от компютърните технологии, образите от въображението ни реално могат да бъдат материализирани. Нещо повече, това ни позволява да избягаме от досега познатите ни ограничения и стереотипи.

 
 
Тапетът вече може да бъде много повече от ролка хартия с редуващи се фигури. Може да бъде специално “скроен” така, че да следва извивките, чупките по стените, да не се нарушава симетрията на фигурите, да не се деформират или прекъсват те неестествено.

Автор: Весела Маркова
Закони Нормативна база Коментари