Светът на VEKA прави сигурността реална

Под мотото „Светът на VEKA: Бъдещето се нуждае от сигурност“ световният лидер се представи на тазгодишния панаир в Нюрнберг FENSTERBAU FRONTALE
15.04.2016
ВЕКА България
534
Века, ПВЦ дограма, www.veka.bg, veka spectral, качество vekА
„Светът на VEKA: Бъдещето се нуждае от сигурност“
Източник: www.veka.bg

Конкретни решения за производителите на дограма от утрешния ден 


Под мотото „Светът на VEKA: Бъдещето се нуждае от сигурност“ световният лидер се представи на тазгодишния панаир в Нюрнберг FENSTERBAU FRONTALE. На площ от  1.000 m² VEKA AG представи цялото многобразие на портфолиото си: иновативни, но същевременно зрели и пазарноориентирани продукти, сервиз и услуги, които имат за цел да подкрепят партньорите на  VEKA по пътя им към успешно бъдеще. 


Необичайната архитектура на тазгодишния панаирен щанд дава от пръв поглед да се разбере: VEKA  може  много да предложи на производителите на дограма. За да се предостави достатъчно място за демонстрация на обширния спектър от продукти и услуги както и уютна атмосфера, VЕКА буквално се надстрои и за пръв път изгради щанд на две нива. Това е и демонстрация на мощ и увереност, че  на всеки производител може да се предложи нещо. 


Две нива – много място за оживено партньорство
Ясното фокусиране към възможно най-висококачествени продукти онагледява големите цели на системния доставчик от Зенденхорст – безкомпромисно придържане към качеството от клас А на продуктите, партньорски диалог с клиентите, практически обусловени и конкретно приложими сервизни услуги. Това е едно поведение, което не се е променило от основаването на фирмата през 1969 г. и е запазена марка в преследването на общия успех – на производителя и системния доставчик. 


Партньорите на VЕКА могат спокойно да гледат в бъдещето, защото още днес им се дават  предложения за пазара на дограма от бъдещето – структуроопределящи технологии, практически ориенитрано ноу-хау  и сервизни услуги за повече успех. Основата за първокласни прозорци и врати, отговорящи на настоящи и бъдещи изисквания на производители, проектанти и потребители дава системната платформа SOFTLINE 82, която е еталон за пълнота и многообразие в бранша – прозорци, входни врати, плъзгащи врати с повдигане, за обекти, дизайнерско изпълнение  или специално предназначение. Възможностите на системната платформа SOFTLINE 82 бе многократно демонстрирана с впечатляваща перфектност и ефективност посредством различни експонати в Нюрнберг.  


Заедно в едно сигурно бъдеще 
Важността на личния разговор с партньорите и посетителите личи още от концепцията, според която е изграден щандът: голяма площ за комуникация, канеща към разговори и обмен на мисли. Покана, която всеки път се приема от хиляди гости от Германия и страни от цял свят.   


Изложените експонати в СВЕТА НА VEKA също  са международни: Като световен производител номер едно на качествени профили VEKA демонстрира в Нюрнберг не само типични за Германия и Централна Европа системи, но и профилни решения за регионални пазара, напр. предначначената за Холандия и току що въведена в продажба система SOFTLINE 82 NL.


Платформа на бъдещето на 2-ри етаж 
Иновативната платформа на второ ниво на щанда разкрива потенциала на VEKA в областта на изследванията, развойната дейност и сервиза, за гарантиране сигурното бъдеще на клиентите. Седем спирки разказват как  VEKA се подготвя и реагира на различните области на предизвикателство за сигурно бъдеще. Тук се предлагат решения, добре обмислени и изпробвани в практиката: 


Качество VEKA 
Разбирането за качество обхваща всички области на предприятието: входни тестове на суровините, на производствения процес,  постоянен контрол на продуктите, следпродажбен сервиз.


• Устойчивост
От години заводът VEKA Umwelttechnik GmbH предлага на партньорите си услуги по рециклиране на стари прозорци – един неизменен аспект на кръговрата на суровини и устойчивото развитие. 


• VEKA сервизни инструменти
Клиентите на VEKA и днес се възползват от оnline услугите на Full-Service-Portal:  напр. VEKA eShop и системата за управление на материално стопанство VAMOS. Опцията FSP WinDoPlan е  оnline-инструмент за техническо планиране. Ценни помощници са Ръководството за монтаж и Каталога за строителни елементи на VEKA.  Независимо в печатен или електронен вид, всички сервизни инструменти са в помощ  на производителите с профили VEKA  в ежедневната им работа, правят работата ми по-ефективна и и правно гарантирана. 


• SOFTLINE 70 MB 
Прогресивната профилна система се интегрира цялостно в сградната автоматика. Светът на VEKA представя напълно функциониращи експонати в монтирано състояние и примери от практиката.  


• VEKA Technologie Servicе
VTS е обемна инвестиция на  VEKA в изследване, развойна дейност и изпитания.  Интердисциплинарен екип от висококвалифицирани инженери и опитни специалисти от бранша осъществява задълбочени изпитания на нови профилни повърхности и дава сигурни решения за бъдещето на VEKA партньорите.


 • VEKA SPECTRAL
Новият вид фолио  VEKA SPECTRAL има изключителни свойства по отношения на оптика, допир и устойчивост при обичаен начин на работа – първата технология за облагородяване на повърхността с качество  VEKА! 


• IPS – Intelligent Product Solutions
Перспективната Smart-Service-Technologie на  VEKA дава възможност дограмата да бъде оборудвата със собствена продуктова памет: производителят снабдява прозороца със собствена идентичност -  ID, благодарение на което данни като например  дата на производство, начин на монтаж или специфични продуктови детайли се запаметяват. По този начин пътят към дигиталния прозорец не е повече само визия за бъдещето. 

Закони Нормативна база Коментари