Готови за бъдещето

VEKA ни кани на FENSTERBAU FRONTALE 2020
08.02.2020
ВЕКА България
1380
softline 82, Века България, veka spectral, softline 76, FENSTERBAU FRONTALE 2020, VEKAMOTION 82, VEKAMOTION82MAX
VEKA AG ще покаже на 1.100 m² в Нюрнберг продукти и услуги, които отварят най-добри шансове в бъдеще пред партньорите
Източник: https://www.veka.bg/

Един световен панаир е идеалното място за представяне на нови продукти на настоящи и бъдещи партньори. Това важи тази година с особена сила за VEKA: VEKA AluConnect е иновативна система, която обединява безкомпромисно най-доброто от алуминия и пластмасата.  Гостите на панаирния щанд с площ от 1.100 m2 ще имат възможност да разберат какво се крие зад мотото „Готови за бъдещето“, с което VЕКА се представя от 18- ти до 21-ви в Нюрнберг. 


Друг основен момент от експозицията ще е представянето на новата система плъзгащи врати  с повдигане  VEKAMOTION 82. При създаването й изходни моменти бяха повишените изисквания към дизайна и изработката. Свободата на достъп, сигурността, слънцезащитата и опростения монтаж намериха практически решения. Дизайнерският вариант VEKAMOTION 82 MAX  задоволява в още по-голяма степен желанието за повече светлина, намалявайки размера на неподвижните крила. Посетителите ще могат да видят предимствата на новата система, реализирани в панаирните експонати. 

Ще бъде демонстрирано с много мостри развитието на уникалната собствена технология за дизайн на повърхността  VEKA SPECTRAL . Благодарение на неповторимото усещане при допир и дизайн както и много добрите технически характеристики,  VEKA SPECTRAL  намира все повече клиенти както от страна на потребителите, така и на архитекти и конструктори. Това показват наличните девет цвята и изложените възможни много скоро декори.


В областта на слънцезащитата VEKA ще покаже разработки на кутия за щори за ново строителство, продуктов асортимент от водачи за щори, позволяващи много детайлни решения и ефективен начин на изработка и монтаж.  Нови куплунзи, приложими в SOFTLINE 76 и SOFTLINE 82 дават допълнителни предимства при монтаж на по-големи фасадни елементи.  Така ще е възможна промяна на отварянето навътре или навън, а монтажът на елемента и на  обекта ще се опрости. 

С тези разработки VЕКА доказва убедително, че работи винаги за предимството на собствените клиенти. Затова и производството на профили с качество от клас А по  EN 12608 остава отличителна характеристика на фирмата.

Съществена част от експозицията ще заеме темата дигитализация и автоматизация. Служителите на VЕКА, както и тези от новосъздадената дъщерна фирма DBS (digital business solutions ) ще представят плодовете на своя труд в тази област.

 


Щандът на VЕКА :
VEKA AG ще покаже на  1.100 m² в Нюрнберг продукти и услуги, които отварят най-добри шансове в бъдеще пред партньорите.  
 
Панаирно лого:
Под мотото „Готови за бъдещето“ VEKA AG излага практични иновации, отговарящи на изискванията от бъдещето.
 
Закони Нормативна база Коментари