Изрази своя стил

Всеки човек иска да постигне красота и уют в своя дом, като изрази себе си и своето виждане за естетика. В наши дни имаме възможност да настроим всеки детайл по начин, който ще изрази мечтаната от нас визия за личен домашен стил. За банята можем да се доверим на Идеал Стандарт.
07.05.2019
Идеал Стандарт - Видима АД
1640
баня, ideal standard
Kолекция IPALYSS® предлага красиви, елегантни, ултра тънки мивки, с прави ръбове, отразяващи съвременната тенденция.
Източник: www.idealstandard.bg

Всеки човек иска да постигне красота и уют в своя дом, като изрази себе си и своето виждане за естетика. В наши дни имаме възможност да настроим всеки детайл по начин, който ще изрази мечтаната от нас визия за личен домашен стил. За банята можем да се доверим на Идеал Стандарт.
 


Kолекция IPALYSS® - красиви, елегантни, ултра тънки мивки, с прави ръбове, отразяващи съвременната тенденция.


За любителите на „лекия дизайн“, колекцията IPALYSS® предлага красиви, елегантни, ултра тънки мивки, с прави ръбове, отразяващи съвременната тенденция. Разработена на база патентованата технология на Ideal Standard Diamatec®, технология на производство с революционен материал, която направи възможно създаването на санитарна керамиката със супер тънки ръбове, идеална за интензивна употреба и без никакъв компромис по отношение на здравината.

 
Kолекция STRADA II® мивка със смeсител на Edge® и тоалетна чиния с технологията AquaBlade®. www.idealstandard.bg

За дизайнерските очи, които предпочитат меките и фини извивки, Идеал Стандарт предлага колекцията STRADA II® - красива и гъвкава за комбиниране. Пълна гама санитарна керамика, която включва умивалници, мивки за мебел и за монтаж върху шкаф, тоалетни чинии и бидета. С перфектния баланс между дизайн от най-висока класа и функционалност, Идеал Стандарт предоставя на клиентите си най-подходящите дизайнерски решения, които да им помогнат да открият и изразят собствения си неповторим стил.

  
Колекция CONNECT AIR® е в съвременен, функционален и практичен стил. www.idealstandard.bg

Един от най-добрите примери за съчетаване на красиви колекции е CONNECT AIR®. Силни изчистени форми, с уникални изтънчени двуцветни завършващи акценти. Колекцията е в съвременен, функционален и практичен стил, който се предлага в три различни дизайна, подходящи за всеки интериор - от тъмен шоколад за силно подчертан дизайн до изцяло бели за минималистичен вид, както и във вариант светло дърво за скандинавски стил. Можете да съчетавате с продукти от колекциите Ipalyss® и Strada II, за да създадете лично ваш стил.
 


Комбинация  между мивка от  колекция ADAPTO®, смесителите на Edge® и тоалетна чиния и биде от колекция Connect Air®. www.idealstandard.bg

С минималистичен дизайн, предлагащ безкрайни възможности за проектиране на бани, което подсказва и името ѝ – това е колекцията ADAPTO®. Сертифицирани по FSC®, продуктите от серията позволяват пълна свобода при съчетаването на елементите и се предлага в четири стандартни покрития. Всички елементи от колекцията са проектирани така, че да могат да бъдат съчетавани помежду си, а добро дизайнерско решение за тази серия са смесителите на Edge® - с ясно изразени геометрични форми и Connect Air®, с по-мек и заоблен дизайн. Благодарение на EasyFix® метода за лесен монтаж на смесителите се спестяват до 30% от необходимото за това време. Предлагат се в два варианта: тънък, идеален за жилищни сгради, както и стандартни модели оборудвани с механизма FirmaFlow®, с който издържат до 500 000 цикъла, за да отговарят на изискванията на проекти, при които се очаква интензивна употреба.
 


www.idealstandard.bg

С продуктите, които представя Идеал Стандарт, създава богата палитра от решения, при които  иновациите и дизайна формират култура и начина на мислене както в миналото, така и в настоящето и с предусещане на изискванията на бъдещото.

 

Закони Нормативна база Коментари