Чернев клима ЕООД

Бизнес адрес

офис София, ул. "Любляна" 2

 

За контакти

Тел.: 0894388576

 

Лице за контакти
Светослав Стоянов

Фирмена информация

Фирма „Чернев клима “ ЕООД е лидер в изграждането на вентилационни системи в североизточна България. Високотехнологичната ни производствена база за изработване на въздуховоди и въздухоразпределителни елементини дава необходимата гъвкавост в търсенето на най-подходящите за Вас решения. Складовите ни площи във Варна и Силистра ни позволяват ефективно да разпределяме своите стокови запаси, суровини, и готова продукция.

„Чернев клима“ ЕООД е член на „Камарата на строителите в България” и е сертифицирана по ISO:9001 и OHSAS:18001, както и за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове.

Фирмата е специализирана в проектирането, изграждането и поддържането на вентилационни, климатични и отоплителни системи. Основен приоритет на фирмата ни е предлагането на максимално ефективни, съвременни вентилационни системи, съобразени с индивидуалните изисквания на нашите клиенти.

Нашият инженерингов и проектантски екип са в състояние да Ви предоставят решение и на най-заплетената ситуация, а богатият ни опит на строителната площадка ни помага лесно да синхронизираме действията си с останалите фирми-изпълнители на обекта и да извършваме в срок поетите ангажименти без да правим компромис с качеството в производството и монтажа.

Закони Нормативна база Коментари