Създай своята къща с VELUX и спечели до 10 000 лв.

Изпрати ни готов проект на твоята новострояща се къща или ремонт на настоящата с включени покривни прозорци в чертежа и може да спечелиш проектираните VELUX продукти на стойност до 10 000 лв.
23.02.2017
Велукс България ЕООД
947
къща, проект, покривни прозорци, конкурс, Велукс България
Включи се в нашия Конкурс сега!
Източник: Велукс България ЕООД, www.velux.bg

В процес си на строеж или ремонт на къща? Мечтаеш да изградиш светъл, комфортен и уютен дом?
Включи се в нашия Конкурс сега!

Изпрати ни готов проект на твоята новострояща се къща или ремонт на настоящата с включени покривни прозорци в чертежа  и може да спечелиш проектираните VELUX продукти на стойност до 10 000 лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова оферта. Ако в проекта няма планирани покривни прозорци, нашите архитекти са на разположение за всякакъв тип безплатни консултации и съвети.

Конкурсът ще се проведе в 4 етапа:

01.03 – 30.06.2017 г.
– подаване на документи
01.07 – 31.07.2017 г. - оценка на журито и обявяване на полуфиналистите;
01.08 – 20.08.2017 г. – онлайн гласуване във Фейсбук страницата на ВЕЛУКС България ЕООД www.facebook.com/VELUX.bg
21.08.2017 г. – обявяване на победителя

Наградата:
Най-добрият проект, който ще се избере чрез гласуване на жури и он-лайн гласуване на потребителите ще спечели проектираните покривни прозорци или други продукти VELUX, на стойност до 10 000 лв. с ДДС. Участието в Конкурса не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора ВЕЛУКС България ЕООД.

Документи за участие:

За новострояща се къща:
ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид, достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да ни изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция, и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.

За реконструкция, разширение или рехабилитация задължително условие е да се предоставят архитектурно заснемане за сградата и актуална снимка на обекта, към датата на подаване на документи.

Пълните условия на Конкурса можеш да намериш на velux.bg/конкурс, или на фейсбук страницата www.facebook.com/VELUX.bg
 

Закони Нормативна база Коментари