Проект: Мезонет в сърцето на София

Мезонетът, който представяме е иновативна идея на Алекс Ковачев и студио IDEA, която предлага на пазара нова концепция за луксозното жилище.
19.05.2021
Студио IDEA
1270
мезонет, студио idea, интериорен проект
Източник: www.idea.bg

Мезонет в сърцето на София
Проект: Idea International, Алекс Ковачев

Локация: гр. София, кв. "Изток"
Квадратура: 400 кв.м. с 360 ° изложение


Източник: www.idea.bg

Идейна концепция:
Мезонетът, който представяме е иновативна идея на Алекс Ковачев и студио IDEA, която предлага на пазара нова концепция за луксозното жилище. Създадохме този проект стъпили на годините опит и познания в сферата на високия клас жилища, натрупан чрез реализирани проекти в цял сват за изключително взискателна клиентела.


Източник: www.idea.bg

Разположен на 50 метра от Борисовата градина в сърцето на квартал Изток, този луксозен мезонет предлага на бъдещите си обитатели най-висок клас финиши, мебелировка и оборудване.  Вдъхновен от желанието на Алекс Ковачев да изкара на имотния пазар апартамент “Като никой друг”, с идеята за съвременно градско гнездо, проектът предлага интериор превърнал студио IDEA в носител на десетки международни награди за дизайн.


Източник: www.idea.bg

Имотът притежава всички удобства на еднофамилна къща - четири спални, просторен дневен тракт и феноменална панорамна покривна тераса с площ от 400 кв.м.

И това не е всичко, имотът може да бъде продаден със селекцията на Алекс от специално подбрани произведения на изкуството и професионално селектирана винена колекция, чиито стойности ще растат с годините, което прави инвестицията в този имот все по-печеливша.

 

Автор: Студио IDEA
Закони Нормативна база Коментари