Новият премиум хладилник на SAMSUNG

СВЕТА RL52/55 от септември и в България
02.09.2010
сп. Още за къщата
515
хладилник, lcd touch screen, samsung, битова техника
Скоро „Света RL 52/55” ще бъде наличен на българския пазар
Източник: http://www.samsung.com/bg

Скоро премиум хладилникът „Света RL 52/55” ще бъде наличен на българския пазар, съобщи пазарният лидер и доказан иноватор в областта на потребителската електроника Samsung Electronics Co., Ltd. Вдъхновен от нежното сияние на полярните светлини, новият хладилник е проектиран за истинските почитатели на стилната и ефикасна битова техника.
„Света” съчетава двата водещи принципа на Samsung – иновативен дизайн и ултимативна технология, ориентирани към нуждите на потребителя като интуитивен LCD touch screen, удобни сгъваеми рафтове и възможности за прецизно регулиране на температурата с CoolSelect Zone™.
За сравнително нов играч на пазара на премиум хладилници за Samsung бе от решаващо значение да се позиционира като надеждна марка. И той го направи чрез високотехнологичен хладилник, оборудван с уникалната функция Blue Lighting Handle, която помага да се намери дръжката на вратата при по-слаба осветеност, футуристично вътрешно осветление LED Tower Lighting, смарт тъч скрийн, CoolSelect Zone - уникално отделение, което позволява да контролирате температурата независимо от останалата част на хладилника.     

Автор: сп. Още за къщата
Закони Нормативна база Коментари