Проект „Контури“ - наградата на сп."Още за къщата"

Проект за интериор на стая в бизнес хотел „Контури“ с автор Павлин Бенков участва в конкурса "Идеал Стандарт Баня на годината"2017
01.04.2018
Павлин Бенков
1039
интериор, проект, интериорен дизайн, Баня на годината, хотелска стая
"Контури"- проект за интериор на стая в бизнес хотел
Източник: Павлин Бенков

Списание "Още за къщата" награди представения проект "Контури" на Павлин Бенков от конкурса "Идеал Стандарт Баня на годината" 2017.

Прозрачността стои в основата на успешните бизнес отношения. Около тази идея е изграден и проектът за интериор на стая в бизнес хотел „Контури“.От естетическа и практична гледна точка, банята е разделена на две части. Стъклените прегради помагат на естествената светлина да достигне до душ-зоната и ваната. Тежките и плътни завеси дават възможност за уединение и допринасят за акустичния комфорт по време на експлоатация. Множеството рамки и изплозването на обеми с изчистени линии и повърхности, както и подборът на материали – полиран бетон, влагоустойчив латекс и широкоформатни керамични плочи, засилват усещането за формалност и професионализъм.


Банята с душ-зоната и ваната

Продуктите на „Идеал стандарт“ от сериите „Tonic II“ и „Archimodule“ се вписват хармонично и допълват цялостната визия, като същевременно пестят вода и енергия, благодарение на вложените в тях множество технологии.Минималистичният подход към оформлението на интериора дава усещане за лукс, небходимо за един пет-звезден престой.

 

Автор: Павлин Бенков
Закони Нормативна база Коментари