ИКОПАЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Бизнес адрес

ул."Горски пътник "34,ет.1

 

За контакти

Тел.: 02/865 02 25

 

Лице за контакти
Виктория Тодорова

Фирмена информация

Icopal Group е световният лидер на висококачествени продукти за покривни и хидроизолационни разтвори. Icopal присъства навсякъде в Европа и Северна Америка с мрежа от местни екипи за продажбите и производствените единици. В момента към Icopal Group работят34 производствени площадки и 91 търговски представителства. Icopal Group е със седалище в Дания с годишен оборот от 925 млн. евро за 2009 година.

В групата на Icopal Group работят около 3600 човека по целия свят. Icopal има силен екологичен профил с рециклиране и свеждане до минимум на използването на суровини и енергия като основен приоритет в развитието и производството на покривни и хидроизолационни разтвори.

Към групата на ICOPAL GROUP принадлежи и не безизвестната със своите продукти на българския пазар фирмаVEDAG®, която залага на широка гама продукти от полимербитумни и битумни изолационни мембрани, мембрани от полимерни материали, покривни шиндли, битумни продукти за защита на сградите и инженерните съоръжения и специални битуми. Чрез високата си компетентност, Vedag® се ориентира към разработването на специални продукти и системи във всички области на приложение на хидроизолациите, което води до подобряване на условията на работната хигиена и опростяване обработката на материалите.

През август 2010 е основана фирма Икопал България ЕООД - търговско представителство за България от ICOPAL GROUP. Дружеството е директен вносител на всички продукти, произвеждани в концерна ICOPAL GROUP. То разполага със собствена складова база, където можете да изберете, както необходимия продукт, така и съответния аксесоар към него.

Закони Нормативна база Коментари