Изложба

Изложбата „Жива геометрия”

04.12.2022
арх. Анета Трифонова
685

Изложбата „Жива геометрия” на Рени Хаим, с компютърната анимация на арх. Даниела Янкова, се включи успешно в пъстрия културен афиш на берлинската есен. Художественото събитие превърна Българския културен институт - Берлин в многопластово духовно пространство, където преживяното надминаваше очакванията.

Изложбата ще бъде отворена за посещение в завода през месец септември за работещите в компанията и нейни гости. През октомври експозицията ще бъде преместена в Тренинг центъра на компанията в центъра на гр. Севлиево и ще може да я разгледат нашите съграждани по време на празниците на града.

От 11 април до 11 май в Българската търговско-промишлена палата в София ще се проведе Втора поредна изложба на художничката Офелия Цветанова.

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 представя изложбата „Pop Art” с ексклузивното участие на Евгени Йонов. В изложбата ще можете да видите творби на световните имена творили в течението “Поп арт” като Анди Уорхол, Рупърт Смит, Джим Дайн, Робърт Марс и др. Евгени Йонов е ексклузивният представител на българския “Поп арт”.

Ако все още се чудите с какво да изненадате половинката си за най-романтичния празник в годината - 14 февруари Vivacom Art Hall Oborishte 5 има предложение за вас. В месеца на любовта и виното предлагаме на своите клиенти лимитирана серия скулптури на СЪРЦА на световноизвестния артист Райнер Лагеман.

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 отбелязва своята 10 годишнина с официалното откриване на изложба, посветена на големите „Модернисти на XX век“ - Пикасо, Шагал, Дали, Миро, Матис и Фернан Леже.

Изложбата се намира във фоайето на Българската Търговско-Промишлена Палата в София на ул."Искър" №9 и ще продължи до 30 ноември 2021 година.

Изложбата в София ще представи за пръв път на българската публика селекция от офсетови оригинални литографии с ръчен подпис от Кристо, които наред с емблематични монументални проекти, показват и една по-интимна страна от творчеството на художниците.

Закони Нормативна база Коментари