Сауната KLAFS

Какво предизвика големия интерес към използването на сауната в забързането ни ежедневие?
15.01.2010
946
сауна, дървесина, печка, klafs green sauna
Сауна
Източник: PS Bulgaria

Какво предизвика големия интерес към използването на сауната в забързането ни ежедневие? Дали за едни е начин за релаксиране и тонизиране, за други предпазване от различни видове заболявания или просто са привлечени от приятното преживяване. Отговора на този въпрос може да даде всеки сам за себе си.

Съществува ли такова понятие като перфектната сауна в домашни условия?
Да, има и твоята перфектна сауна съществува във въображенето ти. И самият ти, разбира се, си човекът, който най-добре знаеш от какво имаш нужда, за да се чустваш добре. Просто сподели с нас идеите си и заедно ще създадем твоята перфектна сауна. Като световен лидер в изграждането на сауни и СПА немската фирма KLAFS ще превърне вашата мечтана сауна в реалност.
KLAFS сауната може лесно да бъде интегрирана в съществуащи стаи като бани, всекидневни, фитнес зали и кабинети, тъй като производителите са разработили решения, които да задоволят изцяло личните желания за релакс.
Ако в миналото сауната се е разглеждала само като обикновено помещение, изработено от дърво, то днес се фокусираме изцяло върху дизайнерските елементи в интериора и екстериора, новаторските технологии и комфорта.

Различните серии на KLAFS сауна се характеризират със следните решения: пейки, изградени от термотретирана абачи дървесина, и външна обшивка, състояща се от панели състарен дъб. Топлинно обработената дъвесина е потъмнена от естествен начин, като така се постига по-благородният тъмен ефект. Не трябва да бъдете експерт, за да знаете, че дървото е факторът, който определя качеството на една сауна. Избирайки най-добрия материал между предлаганите шестнадесет вида дъвесина (канадска ела, смърч, аспен, дъглазка бреза, черешово дърво, дъб, лешник, венге и т.н.), ви предоставяме негораничени възможности.

Печката винаги е била приемана като сърцето на сауната.
Това означава, че при избора на правилната печка трябва да се фокусира върху здравата и масивна конструкция, високото качество на материала, съчетано със съвременната й визия. Допълнително оборудване към вашата сауна е иновативно разработената печка SANARIUM – която позволява класическата сауна да се превърне в арома баня, гореща баня, мека парна баня и тропическа баня. В комбинация с различни видове аромати влияе благотворно върху настроението ви. Ако вашата сауна е малка и желаете повече свободно пространство, KLAFS ви предоставия възможноста за скрита печка под пейките. Допълнителното й предимство е ограниченият достъп на деца до нея.

Към всяка класическа сауна KLAFS, без да се променя визията й, може да се интегрират скрити в обшивката инфраред тела. Това дава възможност в едно помещение да съчетаете две различни СПА процедури.
Материалът, използван за интериорния дизайн, е от висока класа, пейки, създаващи впечатление, че се носите по вълни, блестящото звезно небе и авангардните изваяни възглавнички, които са оформени от едно цяло парче дърво, позволяват да се постигне съвършената, ергономична наслада, вдъхновена от интериорният Дзен дизайн. Стилното Touch Control табло безупречно се съчетава с външната визия на тъмната фасада на оазиса за релакс. Touch Control се отличава още с ултра плосък дизайн, висока резолюция, устойчивост на екрана от издраскване, солидна алуминиева рамка, интерфейс с видовете опции, MP3 модул и защитна функция чрез парола за достъп.

Тъй като е налице пълен редизайн на продуктовата гама, вече не съществуват никакви ограничения за изпълнението на индивидуалните предпочитания. Възможностите за създаване на собствен стил на сауна сега са дори по-разнообразни с допълнителното оборудване и екстри. Стимулиращите светлинни и звукови режими, облегалки със залез ефект, звездно небе, релаксираща игра на цветове могат допълнително за допринесат за вашето хармонично изживяване в домашната сауна.

Липсата на кислород е основна причина на стареенето и многобройните медицински изследвания показват, че използването на кислород влияе благоприятно на човешкия организъм. Тези факти допринесоха за разработването на системата за кислород, която да се използва в сауната само чрез няколко вдишвания.

Към световната тенденция за опазване на околната среда и рационалното използване на природните ресурси се присъедини и световният лидер в производството на сауни KLAFS. Със своята разработка KLAFS GREEN SAUNA пакет ви позволява годишно да спестите над 40 % от енергията, която използвате при експлоатацията на сауната.

Основната цел на KLAFS е да предложи съвършената индивидуална сауна за едно цялостно уелнес изживяване. Усъвършенстваните резултати от това са иновативната конскрукция и материали от високо качество, които превръщат всяко ползване на домашната сауна в лично събитие.
Затвори очи и си представи своята перфектна сауна!

Автор:
Закони Нормативна база Коментари