Изложби

Изложбата „Жива геометрия”

04.12.2022
арх. Анета Трифонова
60

Меката есен в Берлин получи своето неочаквано украшение в Българския културен институт – изложбата „Жива геометрия” на Рени Хаим и Даниела Янкова.

Дните на японската култура завършват с КИРИ-Е

01.12.2022
Японското посолство в България
80

Изложба представя най-новите майстори до края на годината

На 07.12. 2022 г. от 18:30 ч. Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 ще открие по традиция своята изложба, посветена на „Модернистите на XX век“ - Пикасо, Дали, Миро, Матис и др. Събитието ще се състои в зала “Галерия”, а колекционери и посетители ще могат да се насладят на експозицията до 21.01.2023 г. с вход свободен.

Изложбата ще бъде отворена за посещение в завода през месец септември за работещите в компанията и нейни гости. През октомври експозицията ще бъде преместена в Тренинг центъра на компанията в центъра на гр. Севлиево и ще може да я разгледат нашите съграждани по време на празниците на града.

Изложбата е разположена в архитектурната инсталация Реките на града – Русе, под Вития мост, и е достъпна по всяко време на деня.

От 11 април до 11 май в Българската търговско-промишлена палата в София ще се проведе Втора поредна изложба на художничката Офелия Цветанова.

REHAU Window Solutions създава уникално преживяване в Ерланген, Германия

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 представя изложбата „Pop Art” с ексклузивното участие на Евгени Йонов. В изложбата ще можете да видите творби на световните имена творили в течението “Поп арт” като Анди Уорхол, Рупърт Смит, Джим Дайн, Робърт Марс и др. Евгени Йонов е ексклузивният представител на българския “Поп арт”.

Ако все още се чудите с какво да изненадате половинката си за най-романтичния празник в годината - 14 февруари Vivacom Art Hall Oborishte 5 има предложение за вас. В месеца на любовта и виното предлагаме на своите клиенти лимитирана серия скулптури на СЪРЦА на световноизвестния артист Райнер Лагеман.

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 отбелязва своята 10 годишнина с официалното откриване на изложба, посветена на големите „Модернисти на XX век“ - Пикасо, Шагал, Дали, Миро, Матис и Фернан Леже.

Изложбата се намира във фоайето на Българската Търговско-Промишлена Палата в София на ул."Искър" №9 и ще продължи до 30 ноември 2021 година.

Изложбата в София ще представи за пръв път на българската публика селекция от офсетови оригинални литографии с ръчен подпис от Кристо, които наред с емблематични монументални проекти, показват и една по-интимна страна от творчеството на художниците.

„Дървото – Универсум и връзка между световете”

29.03.2021
арх. Мариана Вампорова - Лазарова
2929

Ретроспекция на една отминала изложба.

Регионалният исторически музей – София е подготвил най-новата си изложба „Трима архитекти – юбиляри“. Изложбата представя творчеството на арх. Наум Торбов, арх. Лазар Парашкеванов и арх. Пецо Златев

За първи път в България ще бъде реализирано Национално турне на историческо изкуство, което показва възхода и развитието на цивилизациите по нашите земи.

Изложба на студио Cityscape в шоурум The Bathroom, София

20.05.2019
Идеал Стандарт-Видима АД
1210

На 15 май в София в шоурум The Bathroom беше открита изложба с реализирани проекти на архитектурно бюро Cityscape Architects.

Закони Нормативна база Коментари