Събития

Научете основните предимства на системата и конкретни анализи, които ще докажат високата ефективност на този изцяло нов метод на работа.

Дългосрочната инициатива цели да превърне речните корита на София в паркови пространства за отдих, спорт и култура

Днес 8 септември със специално събитие ИКЕА откри първия си магазин от ново поколение в България. Той се намира в Mall of Sofia, в непосредствена близост до централната част на града.

Първото събитие е в Пазарджик и Пловдив в края на седмицата, а инициативата ще обхване територията на цялата страна.

Най-големият форум за интериорен дизайн привлече вниманието на специалисти и компании от цялата страна.

Заповядайте на представянето на шистовите плочи на Британската компания SSQ на 8.07.2021 г в САБ, София, ул. Кракра 11 от 16 ч.

На 24 и 25 май 2021 г. от 10:30 ч. в зала „Възраждане“ в Габрово и онлайн ще се проведат Дни на климата и енергията, с фокус върху националните и местни политики за енергийна ефективност и очакванията към следващата версия на Плана за възстановяване и устойчивост на Република България.

Архитектурно ателие „Френският начин на проектиране“

08.06.2021
Френски институт в България Inst...
447

Събитието ще се проведе на 19 юни от 11.00ч до 12.00ч в зала „Славейков“, в сградата на Френския институт на пл. Славейков 3.

Съвместна промоционална кампания за европейски цветя и растения "Озари деня си" за въстановяване на сектора на цветарството.

Идеал Стандарт Интернешънъл представи първото от серия уникални театрални събития, обединявайки изкуство, дизайн и архитектура. Със своя провокативен и творчески подход, събитието в Милано на 21 април накара участниците да осъзнаят влиянието, което интериорният дизайн оказва на модерния живот.

Ideal Standard обяви старта на серия уникални хибридни събития – Together World Tour, които съчетават иновативен дигитален формат с реални атракции.

Първи международен „Дибла Семинар“ се проведе в Интер Експо Център на 10 октомври.

Традиционната годишна конференция за иновации в строителството организирана от ABB, АGC, Alukonigstahl, dormakana и Proventuss се проведе за 11-ти път.

Платформата „Дибла“ доказа, че в България може да се организират международни събития на световно ниво.

Събитие от ранга и естеството на „Дибла Семинар“ не се е случвало никога в България.

Асоциация на интериорните дизайнери в България Ви кани в „Клуб на дизайнера” на тема „Стаж за дизайнери. Образование и бизнес”

Закони Нормативна база Коментари