Събития

На 5.10.2023 KARE откри грандиозен флагмански магазин в София в сградата на Capital Fort с бляскава вечер изпълнена с радост от живота и много дизайн.

Design>People | Dibla е най-мащабната витрина за материали, технологии и иновации в сферата на интериорния дизайн в България.

Инвестицията е в размер на 2 млн. лева

На 05 октомври 2023 - от 18:00 до 19:00 ч. в лекцията си арх. Тодор Михайлов ще разгледа общото понятие "градска среда" през малките градски пространства и начините за тяхното адекватно обживяване посредством елементите на дизайна и малките архитектурни форми.

Неработещото училище отваря врати отново за необичаен учебен ден, който ще запознае жителите на региона с проекта “Шарена фабрика” и предстоящото съживяване на ключови сгради в селото.

На 4 октомври Industrial Tech Forum събира водещи компании, научните среди и специализирани медии, в рамките на изложение MachTech&InnoTech.

На 27 септември от 16:00 до 17:00 часа Винербергер ще проведе онлайн уебинар, посветен на темата: “Строителни материали за устойчив дизайн и намаляване на CO2 на сградите.”

Осмото издание на форума за иновации в интериорния дизайн ще се проведе от 29 септември до 01 октомври 2023г.

Дългосрочната инициативата цели да превърне софийските реки в чисти, безопасни и социални пространства

Ежегодното, 26-то подред доброволческо почистване на високопланински територии, организирано от Екологично сдружение „За Земята”, ще се проведе между 1 септември и 6 септември 2023 г.

Поводът ще бъде отбелязан с първи национален форум за включващо градско развитие от 1 до 3 септември в сградата на Сточна гара в София

Събитието с мото „Екологично и иновативно строителство в България“ ще се проведе на 16 септември 2023 г. в Конгресния център.

Събитието представя за първи път новите арт и публични пространства на Бизнес парка и най-големия графит в София на новооткрит покрив, който се превръща в зона за концерти, събития, срещи и храна.

Федерално министерство на жилищното строителство, градското развитие и строителството и над 100 лектори от 29 държави на Световния конгрес за зелена инфраструктура 2023 г.

KAI отбеляза своята 50 годишнина с отваряне на първия си корпоративен шоурум в София.

На 13 юни 2023 г. се проведе конференция на тема: „Подобряване устойчивостта на градските пространства“ в контекста на климатичните промени.

Закони Нормативна база Коментари