Синхрон-С се включи в програмата „Solution Partner“

В началото на месец декември 2015 г. Синхрон-С получи сертификат за партньорство в програмата „Solution Partner"
17.01.2016
Синхрон-С ООД
381
пожарна безопасност, Синхрон-С ООД, siemens, системи за сигурност, сградни технологии
Синхрон-С се включи в програмата „Solution Partner“ на Siemens
Източник: www.synchron-s.com

В началото на месец декември 2015 г. Синхрон-С получи сертификат за партньорство в програмата „Solution Partner" от направление Сградни технологии на Siemens България. Двете компании имат дългогодишно бизнес партньорство в областта на  системите за пожарна безопасност и сигурност. Отличието е признание за професионализма на Синхрон-С в създаването и реализирането на инженерни решения в областта на системите за защита от пожар и системите за сигурност за големи индустриални, административни и търговски обекти.
Сертификатът „Solution Partner", издаван от  Siemens, е изключително престижно отличие и обединява фирмите-партньори на компанията в световен мащаб, които не само са с доказана експертност и компетентност в инженеринга, но и с постигнати значителни пазарни реализации. Присъединяването на Синхрон-С към програмата Siemens Solution Partners ще допринесе за по-нататъшното развитие и повишаване на компетенциите на фирмата.
Новото споразумение за партньорство открива възможности за още по-добро обслужване на клиентите и осигуряване на максимална сигурност за техния бизнес, максимална защита на инвестициите и бърза възвращаемост.
 

Автор: Синхрон-С ООД
Закони Нормативна база Коментари