МАРИСАН АД

Бизнес адрес

гр.РусеИзточна Промишлена Зонаул. "Калнъ Дере" 15

 

За контакти

Тел.: +359 82 519 721

 

Лице за контакти
МАРИСАН АД

Фирмена информация

МАРИСАН е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството.

За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Осланяйки се на своя успешен опит на българския и румънския пазар, както и на дългогодишното си сътрудничество с лабораториите на BASF и DOW CHEMICAL, ние сме насочили нашите усилия в няколко основни направления:
- интегрирани топлоизолационни решения и системи;
- сухи строителни смеси за богата гама приложения – строителни лепила, шпакловки, смеси за зидане, замазки, фугиращи смеси и др.; - хидроизолационни системи и смеси;
оцветени фасадни мазилки и бои.

Освен сигурните и навременни доставки на материалите до обектите, допълнително оказваме и пълна подкрепа, както в техническо отношение, така и на етапите проектиране и изпълнение на проектите на всички нашите партньори. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в нашите лаборатории, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички наши марки – най-известните от които са ТЕРАФЛЕКС, ТЕРМОФЛЕКС, ХИДРОЗОЛ, ГАЗОЛИТ, ЦИМЕНТОЛ, ТЕРАПОР и др.

Нашите продукти отговарят на всички изисквания за качество и ще ви помогнат да решите и оптимизирате всички ваши, както тясно специализирани, така и комплексни задачи в строителството. Те ще ви помогнат не само да запазите, подобрите и дългосрочно да предпазите от повреди фасади, стени, подове и покриви на сгради, но и естетически да оформите с цвят и структура едно екологичн и функционално човешко жизнено пространство.

Продуктовите групи на МАРИСАН: строителни лепила; фасадни лепила и шпакловки; шпакловки; хидроизолиращи смеси; смеси за зидане; замазки; фугиращи смеси; сухи мазилки; пастообразни мазилки; грундове; фасадни бои; топлоизолационни материали; декоративни фасадни елементи. За повече информация посетете обновеният сайт на МАРИСАН – www.marisanbg.com

Закони Нормативна база Коментари