конкурс за дизайн

Конкурсът представлява прекрасна възможност за всички творци да сверят часовника си, да научат нови начини за презентиране на работите си и разбира се да бъдат оценени от специалисти от целия свят, които освен градивна критика, могат да бъдат полезни с множество професионални съвети.

Крайният срок за ранните записвания е 30-ти юни, като всички участници, регистрирали своето участие през това време, могат да се възползват от предварителната оценка на журито, което ще им даде значителна преднина в по-нататъшните фази на конкурса.

Конкурсът A’Design Award приема последните записвания за тазгодишните награди, а крайният срок е 28 февруари.

Световната класация на дизайна

12.01.2023
Вяра Петкова
994

В сферата на дизайна една такава справка може много лесно да се направи, благодарение на международния конкурс за дизайн A’Design Award и световната класация на най-изявените държави, излъчили най-много професионалисти в бранша.

Подбрали сме за вас едни от най-добрите, номинирани и печеливши идеи в сферата на светлинния дизайн в конкурса A’ Design Award & Competition, които да обърнат представите ви за това какво може да се постигне с тази фина и същевременно всеобхватна материя - светлината.

За да стимулираме интересът ви, към престижния конкурс A’Design Award, сме подбрали едни от най-добрите дизайнери на всички времена и техните печеливши проекти.

Барселона беше домакин на големия финал на световния конкурс за дизайн Roca One Day Design Challenge. Представителите на България - Десислава Петрова и Лилия Петрова, бяха отличени със специална награда за най-добър рендер.

Roca One Day Design Challenge се организира от Roca, световен лидер в сектора за продукти за банята.

Закони Нормативна база Коментари