Открива се Изложение Wine & Spirits Show 2021 в Интер Експо Център

Събитието се провежда от 13 до 15 май, четвъртък-събота и е първото голямо изложение на живо с дегустации на напитките и разговори с производители и търговци след дълги месеци на ограничения, наложени заради епидемичната обстановка.
12.05.2021
Интер Експо Център
314
изложение, Интер Експо Център, Wine & Spirits Show 2021
Източник: www.iec.bg

Wine & Spirits Show e нов формат на професионално изложение, привличайки разнообразни бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери –  професионалистите в този обширен бранш. От друга страна е интересен и за всички ценители на качествените вино, бира, водка, ракии, джин, арманяк, ром, анасонови напитки и още много други.

Събитието се провежда от 13 до 15 май - четвъртък, петък и събота и е първото голямо изложение на живо с дегустации на напитките и разговори с производители и търговци след дълги месеци на ограничения, наложени заради епидемичната обстановка. Взети са всички необходими мерки за безопасното провеждане на шоуто, така че участниците и посетителите да се чувстват сигурно и комфортно. Всички щандовете са навън, но са подслонени под покрив и зависимостта от капризите на времето е сведена до минимум.

Wine & Spirits Show 2021 има за цел да възобнови нормалните професионални контакти в света на виното, бирата и спиртните напитки, да демонстрира динамичното развитие на бранша и да предостави възможност на професионалистите за нови контакти и сделки, а на любителите - за нови открития, познания и удоволствия.

На Wine & Spirits Show 2021 участват повече от 70 изложители, които предлагат широко разнообразие от напитки – български и от целия свят. Представят се както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория хранителни продукти.

Изложението предлага и Food Park зона – с разнообразна вкусна храна и сладкиши и висококачественото кафе. На изключително интересно шоу могат да се насладят посетителите по време на Националната кулинарна купа България 2021, която ще се състои паралелно с изложението в зала 1 на Интер Експо Център.

По изключение в това първо издание, на щандовете могат да се извършват и преки продажби – така крайните клиенти имат шанса да закупят от самите производители напитките, които са харесали при дегустациите. Целта е изложението да бъде в максимална подкрепа на бранша в усложнената кризисна обстановка. Стремежът на организаторите – Интер Експо Център и DiVino – е да се осигури делова и вдъхновяваща атмосфера за представителите на бизнеса – изложители и клиенти, както и интересно и полезно познавателно преживяване за всички останали посетители.

Кога: от 13 до 15 май 2021 – четвъртък, петък и събота
Къде: Интер Експо Център – площите в западната част на комплекса, с вход непосредствено до станцията на метрото
Работно време:
от 12:00 до 20:00 часа – 13 и 14 май, четвъртък и петък
от 11:00 до 19:00 часа – 15 май, събота

Повече информация за Изложението ще откриете на сайта: www.wineandspirits.show

 

Закони Нормативна база Коментари