Избраха „Баш майстор на годината” 2010.

На церемония, която се състоя в търговски обект на Сдружение Топливо, управителя инж. Васил Щраков изтегли името на „Баш майстор на годината” 2010 измежду 52-ма майстори и майсторки.
10.12.2010
сп. Още за къщата
1206
Баш майсторът на год, Майстор на деня, Сдружение Топливо, Радиопредаване
„Баш майсторът на годината” се казва Вуче Петков.
Източник: Сдружение Топливо

„Баш майсторът на годината” се казва Вуче Петков. Той е на 58 години и се занимава с животновъдство. Последният проект на „баш майстора” е обор, който е построил с помощта на своите синове. Вуче Петков бе провъзгласен за „майстор на годината” и награден с 1000лв. в брой.
Всеки един от участниците получи подаръци от строителни продукти GLOBUS, запис със своето собствено участие в предаването „Майстор на деня”, който бе специално изработен за случая от екипа на радио Романтика, както и възможността собственоръчно да напише името си и да го пусне в купата, от която по-късно бе изтеглен победителят.
Церемонията за избирането на „Баш майстор на годината” бе един чудесен завършек на всички майсторски истории и подвизи, които звучаха през цялата 2010г. в съвместната радио продукция на радио Романтика и Сдружение Топливо „Майстор на деня”. Предаването се излъчва всеки делничен ден от 19ч. и представя различни майстори и майсторки. В края на седмицата, един от тях се превръща в „Баш майстор на седмицата”, а в края на годината в „Баш майстор на годината”, както се случи с г-н Вуче Петков.
Радиопредаването „Майстор на деня” ще продължи да радва всички фенове на строителството и през цялата 2011г., защото създателите му вярват, че едно от най-прекрасните неща е човек сам да преобрази своята къща и да я превърне в един уютен, топъл и любим свой дом. 

Автор: сп. Още за къщата
Закони Нормативна база Коментари