домашно кино

Избор на домашно кино

15.11.2013
Тихомир Иванов
1304

Едно от съвременните забавления е киното. Все повече хора предпочитат да наемат филм и да го гледат у дома в уютна обстановка, но без да губят от качеството на картината или звука..

Най-общо казано, системата за домашно кино е комбинация от електронни компоненти, чието предназначение е да пресъздадат преживяването и удоволствието от киното в домашна среда.

Какво трябва да знаем и кога е по-добре да се доверим на специалисти по видео и акустика, за да получим наистина качествено кино у дома?

Изграждането на домашния киносалон е пресечна точка на много специалности, към които собственикът би трябвало да се отнесе с особено внимание и добре да обмисли всички възможности.

Интегрирани системи за дома

15.06.2011
инж.Георги Хлебаров
574

Всички тези системи създават както удобство, ефективност на работата и забавленията, също и стрес, неувереност и загуба на време.

LG създаде система за домашно кино специално за Централна и Източна Европа. 3D Blu-ray системата за домашно кино на LG се отличава със стилен дизайн, иновативни функции и отлично качество на звука.

Къщата на лалетата

15.07.2006
Весела Маркова
1107

Домът е и “отражението” на всеки човек в очите на другите, нещо много лично и съкровено, място, където прекарваме време със семейството, приятелите и дори със самите нас.

Проблемът какво и как чуваме в затворени помещения и на открито е възникнал още от времето, когато хората са започнали да разговарят помежду си и да строят.

Закони Нормативна база Коментари