Приятно лято под покрива

Всички обичат лятото! За малките, то е времето на ваканция, игри и море. За големите – времето на отпуски, екскурзии и ...  студените напитки край морето.
15.06.2008
Велукс България ЕООД
226
Велукс България, покривни прозорци VELUX
Източник: ВЕЛУКС България ЕООД

Всички обичат лятото! За малките, то е времето на ваканция, игри и море. За големите – времето на отпуски, екскурзии и ...  студените напитки край морето.

Понякога обаче летните горещини могат да се окажат тежки за понасяне. Обитателите на мансардни помещения с прозорци ВЕЛУКС могат спокойно да посрещнат лятото. Ефективна защита от жегата им предлагат външните слънцезащитни сенници с марка VELUX.


Външните сенници спират около 80% от силните слънчеви лъчи. Въпреки това пропускат достатъчно светлина в жилището, тъй като са изработени от мрежа от фибростъкло с полимерно покритие – високотехнологичен, устойчив на метеорологични условия материал.


  
Двежението нагоре – надолу може да се осъществява само с натискането на един бутон на дистнционното!


Сенниците могат да бъдат управлявани ръчно или с дистанционно управление, като задвижването става чрез електромотор. Висококачествените материали, които ВЕЛУКС влага в своите продукти, гарантират дългия жизнен цикъл, както на ръчните, така и на електрическите сенници – далеч по-дълъг от 3-годишната ганция на производителя!


Те са специално разработени в стандартни размери и идеално пасват на покривните прозорци. Тъй като много често собствениците на жилища предпочитат да ги монтират на по-късен етап, сенниците са предвидени за захващане към касата и крилото на покривния прозорец, без да има нужда да се излиза на покрива. Монтажът е изключително лесен и става буквално за броени минути.


За свежия въздух също е помислено - прозорецът може спокойно да бъде отварян при спуснат сенник – това допринася значително за осигуряването на приятен климат у дома.


Всеизвестно е, че само външно разположените ролетни щори и сенници могат да предпазят от твърде много топлина, тъй като само те спират силната слънчевата светлина преди тя да достигне стъклото на прозореца и така да нагрее въздуха в помещението. Вътрешно разположените слънцезащитни артикули като затъмнителни, ролетни и венециански щори спират светлината и видимостта към помещението, но не и топлината. Следователно най-доброто решение за подпокривното пространство е да се комбинират ролетни щори или сенници за топлинна защита с вътрешни срещу светлина и нежелани погледи.

Специалното предложение от ВЕЛУКС
Ние сме уверени в качествата на външния сенник VELUX и сме готови да гарантираме за него! До 15 Септември 2008 г. ви даваме възможност да опитате външeн сенник MHL в рамките на 30 дни. Ако след този период не почувствате съществена разлика в температурата през горещите, слънчеви дни, ние ще ви върнем парите!!! За подробности относно промоцията, моля свържете се с нашя офис!

Наслаждавайте се на лятото и оставете на сенници ВЕЛУКС да предпазват стаята ви от жегата!

Двежението нагоре – надолу може да се осъществява само с натискането на един бутон на дистнционното!

 

 

 

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари