Алфатон Мрамор ООД

Бизнес адрес

1618 София, бул. Цар Борис III 136- Б

 

За контакти

Тел.: 02/9559691

 

Лице за контакти
инж. Антон Николов

Фирмена информация

АЛФАТОН Мрамор ООД - Ефективни Строителни Системи от 1996 година. Фирмата е представител на MONOSTYR SA - Гърция, MARLEY GmBH - Германия, Claudioforesi srl. - Италия и дистрибутор на KESSEL GmBH - Германия.

АЛФАТОН Мрамор ООД разполага и с база за производство на продукти за Топлоизолация и Декоративни елементи от ЕПС. Фирмата предлага:
*Топлоизолационни материали и Системи за Топлоизолация Стабилизиран експандиран пенополистирен МОНОДУР за топлоизолация. СЕПС МОНОДУР се произвежда от суровина на MONOSTYR SA - Гърция. Системи за Фасадна топлоизолация със СЕПС МОНОДУР. Полимерциментови Лепила и Шпакловки за топлоизолационни системи. Качествени дюбели и Алкалоустойчиви стъклофибърни армиращи мрежи. Минерални мазилки и Устойчиви фасадни бои.
*Панели за вътрешна топлоизолация с МОНОДУР и Гипскартон.
*Рефлекторна Топлоизолация REFLECTIX от SEALED AIR USA.
*Декоративни Фасадни профили - Система ПРОФИЛДЕКО. Елементите се изработват от плътен ЕПС/XPS, с устойчиво полимерциментово покритие. Корнизи, Первази, Рамки за врати и прозорци, Фризове, Розетки, Конзоли, Колони, Пиластри, Капители и Бази.
*Водоотвеждащи системи за скатни покриви MARLEY- Германия. ПВЦ олуци, тръби и аксесоари за тях от най-високо качество и с 10годишна гаранция.
*Системи за озеленяване на покриви и тераси, Системи за зелени паркинги от Claudioforesi srl - Италия.
*Системи, Съоръжения и Аксесоари за канализация от KESSEL - Германия. Най-добрите Точкови и Линейни Сифони за баня, за дворове и сутерени, Обратни клапи, Шахти, Помпи, Сепаратори за мазнини, Каломаслоуловители, Биологични пречиствателни станции от най-висок клас. ***

Закони Нормативна база Коментари