Лазерни ролетки PLR 40 C и PLR 50 C от Бош

Бош свързва лазерните ролетки с приложение за смартфон и таблет
08.10.2015
Роберт Бош ЕООД
1250
инструменти, Бош, рулетки, лазерни рулетки, сензорен дисплей
Бош свързва лазерните ролетки с приложение за смартфон и таблет
Източник: Роберт Бош ЕООД

Бош свързва лазерните ролетки с приложение за смартфон и таблет


  • Бързо и лесно измерване и документиране 
  • Трансфер на данни с Bluetooth към смартфони и таблети 
  • Лесно оразмеряване и документиране с приложението PLR measure&go 
  • Нова концепция за обслужване – PLR 50 C се управлява със сензорен дисплей

С лазерните ролетки PLR 40 C и PLR 50 C от Бош можете лесно и бързо да измервате, да документирате и да изпращате резултатите. „C“ означава „Свързаност“ – устройствата са първите лазерни ролетки за домашния майстор с интегриран Bluetooth интерфейс за трансфер на данни. Измерените стойности се изпращат бързо и лесно на приложението за смартфони и таблети PLR measure&go, което ги обработва. Потребителят може да прави снимки и скици, да зарежда директно размерите, да пише бележки, да записва и изпраща по имейл – безплатното приложение за Android и iOS се справя с лекота с всички задачи. Рискът да бъдат пропуснати важни детайли е сведен до минимум, а грешките при ръчно предаване на размерите остават в историята. При строителство, ремонт и преместване в нов дом приложението PLR measure&go замества листа и молива, които се губят лесно, и улеснява измерването и документирането за всички фенове на „Направи си сам“.

PLR 40 C – малко устройство с всички необходими основни функции
С помощта на PLR 30 C бързо ще разберете  точно колко боя или тапети ще ви трябват за стените, още преди да тръгнете към строителния хипермаркет. Лазерната ролетка притежава всички важни основни функции – измерва разстоянията, изчислява автоматично площ и обем и може да събира и изважда крайните резултати. За да пресметнете количеството боя или тапети, само измервате дължината и височината на стените, уредът калкулира площите и можете да въведете резултатите в скицата на приложението. След това взимате скицата на смартфона си в строителния хипермаркет или я изпращате като pdf-документ на бояджията. Функциите на PLR 40 C се допълват с режима за продължително измерване – при него уредът непрекъснато показва актуалното разстояние между началната измервателна точка и повърхността, върху която попада насоченият лазерен лъч. Освен това се отбелязват и минималната, и максималната измерени стойности. Така, ако вече сте разположили някои обекти, можете да определите колко разстояние ви остава за останалите и да маркирате точно желаните позиции.


PLR 40 C измерва разстояния до 40 м с точност от 2 мм, като впечатлява с компактните си размери и ниско тегло.

PLR 50 C – богатство от функции и лесно обслужване от дисплея
Бош разработи PLR 50 C за всички, които се нуждаят от повече функции и държат на лесното обслужване на уреда. Това е първата лазерна ролетка за домашния майстор, която можете да командвате от дисплея само с един пръст. От 2,4 инчовия цветен сензорен екран навигирате лесно из многобройните функции – oсвен основните, като: разстояния, площи, обеми, събиране, изваждане и продължително измерване с индикация на минималната и максималната стойност, са включени и двойно непряко измерване на височината, както и непряко измерване на дължината и височината.

Bosch PLR 50 C измерва разстояния до 50 м с точност от 2 мм. Обслужва се от бутон за включване и изключване и лесни за работа символи на дисплея. PLR 50 C е перфектният компактен уред с всички функции, от които се нуждаят феновете на „Направи си сам“ за измерване и позициониране на обекти.

Автор: Роберт Бош ЕООД
Закони Нормативна база Коментари