Мебелна Фабрика ДИЕЗ

Бизнес адрес

гр.София,кв.Стрелбище,ул.Нишава 106

 

За контакти

Тел.: 0885775357

 

Лице за контакти
Белослава Ботевска

Фирмена информация

Мебелна Фабрика ДИЕЗ ЕООД е фирма специализирала се в изпълнението на следните услуги:
• Проектиране,Производство, Доставка и Монтаж на корпусна мебел по индивидуален проект;
1. Консултация със специалист, изработка на идеен проект и ценова оферта, базирана на конкретни размери, материали, цвят и обков; взимане на размери от място и изработка на работни чертежи;
2. Мебелите се изработват от внимателно подбрани материали и обков, с цел постигане на оптимално съотношение качество/цена.  Корпусите се изработват от ПДЧ ламинат на заводите WODEGO, BUCINA, EGGER, FUNDERMAX, GLUNZ, KRONOSPAN, KAINDL, фронталните елементи могат да бъдат пак от ПДЧ, а също така и от MDF естествен фурнир, цветен мат или гланц, цветни стъкла и алуминиеви профили. Предлагаме и врати за кухненско обзавеждане от масив /бук,череша,ясен,дъб/ с различна дърворезба и байц по желание на клиента. Обковът е на фирмите BLUM, GRASS, HETTICH, HAFELE, KENT.
3. Произведените мебели се доставят на обекта в предварително договорения срок и в удобно за клиента време, и се монтират посредством механизми за окачане и нивелиране, които осигуряват прецизност на изпълнението.

Продължителността на монтажа зависи от сложността и обема на поръчката.
• Интериор и Дизайн за жилища, офиси, ресторанти, магазини, хотели, аптеки, търговски обекти, Проектиране и Изпълнение;
1. Предлагаме решение на интериора на помещението – вид и разположение на обзавеждането, премахване или добавяне на прегради (при необходимост), осветление, избор на стил, материали и цветове.
2. Изработва се на компютър и съдържа план-разпределение на всички елементи от интериора и цветни 3 D визуализации.
3. Чертежи с всички необходими размери за изпълнение – монтажни планове за настилки и облицовки, осветление, разгъвки – стени с нанесени Ел и ВиК изводи, детайли - мебели.
4. Посещения на място с цел консултации и отстраняване на евентуални проблеми възникващи по време на изпълнението.

Закони Нормативна база Коментари