Обявиха победителите в конкурса KARE 2014

Впечатляващо шоу отбеляза награждаването на победителите в конкурса KARE 2014
18.09.2014
КARE
662
интериор, обзавеждане, интериорен дизайн, конкурс КАРЕ 2014, архитектура и дизайн
Обявиха победителите в конкурса KARE 2014
Източник: KARE

Вчера, 18.09.2014г, на церемония с интригуващо шоу на светлини и сенки бяха обявени и наградени победителите в първия конкурс за интериорен дизайн KARE 2014 „Състезание с въображението“
Проектът е плод на съвместните усилия на KARE - световната верига за дизайнерски мебели, аксесоари за дома, осветление и огледала - и Асоциацията на интериорните дизайнери в България. 


За първи път в историята на KARE се организира конкурс за архитекти и интериорни дизайнери – студенти и професионалисти с опит в областта. Идеята на организаторите бе да вдъхнови и подкрепи оригиналните им идеи, като ги предизвика да се впуснат в едно смело състезание с въображението, преминавайки отвъд границите на обичайното и познатото.


Общо 36 проекта на интериор, включващ минимум един продукт от всяка от категориите мебели, аксесоари и осветление с марка KARE, влязоха в оспорвано съревнование помежду си. Победителите бяха избрани от специално жури, съставлявано от представители на KARE Германия и признати професионалисти от сферата на интериорния дизайн в България. 


Голямата награда бе присъдена на инж. диз. Таня Ахмед от фирма „Dadu” за проекта й „Удоволствие преди всичко“.
Тя спечели тридневна екскурзия за двама до Мюнхен с посещение на централата и най-новия DESIGN CENTER на KARE, както и среща със собствениците на бранда по време на „Oktoberfest“. 


Второ място взе проекта "Blue Martini Bar", на дизайнерите Димитър Копкалиев и Станимира Йорданова от Extreme Design Studio, а третото място спечели проекта "Sleek Urban Penthouse"  на Петя Михайлова и Анастасия Кашева.
Фаворит на публиката стана проекта "Космополитен лукс" на дизайнерите Мария Никодимова и Светла Трендафилова


Събитието, чийто водещ бе Мартен Роберто, продължи с разрязване на торта по случай втория рожден ден на магазин KARE в България. Магнетично shadow dance шоу, изпълнено от балет Нова и балет Арабеск, потопи публиката в екстравагантния свят на бранда, подтиквайки гостите да достигнат крайния предел на въображението си.

+1
Автор: КARE
Закони Нормативна база Коментари