Предстои DIBLA DESIGN AWARDS 2019

Регистрирайте се за Националното съревнование за интериорен дизайн до 13 октомври 2019 г.
05.09.2019
Дибла
825
конкурс, интериорен дизайн, Дибла
Източник: www.dibla.com

За четвърта поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще зарадва всички любители на изкуството и естетиката с най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш – съревнованието Dibla Design Awards. Официалната церемония по връчването на наградите за интериорен дизайн по традиция ще се състои на 21 ноември 2019 г. в най-високотехнологична зала за събития в страната – Sofia Event Center.

Dibla Design Awards е най-престижната трибуна в страната за изява на професионалистите в бранша, даваща възможност на всеки автор на интериорен проект да бъде забелязан, отличен и признат.  Отличените проекти от всички категории ще бъдат включени и в Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019“, превърнал се в истинско колекционерско издание.


Източник: www.dibla.com

Всеки може да изпрати номинация за себе си или за проект/проектант, на който симпатизира чрез регистрационната форма на сайта www.dibla-awards.com, допускат се  номинации в повече от една категория и с повече от един проект в категория. И тази година подборът на категориите в съревнованието не е случаен – всички те са съобразени с актуалното пазарно търсене и съвременните тенденции в интериорния дизайн.


Четвъртото издание на Dibla Design Awards отново ще излъчи и Дизайнер на годината – най-желаното признание, което един проектант може да получи за своя творчески и професионален принос за развитието и утвърждаването на българския интериорен дизайн у нас и по света. Можете да предложите себе си или друг утвърден и изявен професионалист, а кандидатурите в тази област ще се разгледат с особено внимание от журито.

Регистрирайте се
стандартна регистрация до 30 септември 2019
записване в последния момент до 13 октомври 2019
срещу по-висока такса

Регистрирайки се за участие в Dibla Design Awards, вие не просто ще имате уникалната възможност да спечелите престижна награда, но ще можете и да добиете популярност както в професионалните среди, така и сред широка аудитория от над 800 гости на церемонията по награждаването, сред които потребители, инвеститори и медии, специални гости на събитието.

Организаторите „Дибла“ за пореден път са поверили решаващата дума за присъждането на наградите на специално подбрано международно жури, съставено от български и чуждестранни специалисти и експерти, признати в световен мащаб, някои от които – истински звезди в бранша. Dibla Design Awards е от изключително значение - дава достойна сцена за изява на родния дизайн пред широката общественост и допринася за повишаването на авторитета на професията. От друга страна, съревнованието зарежда проектантите с допълнителен творчески стимул и им осигурява необходимото поле за изява, което ги мотивира да предложат на крайния потребител най-доброто, на което са способни.

Стани партньор в ДДА
Вземайки участие в Dibla Design Awards, вие се възползвате от обща рекламна кампания за медийно отразяване, включени сте в рекламните материали, разпространявани преди, по време на и след Церемонията, включително информация и контакти на компанията ви се публикува на страниците на луксозния каталог с номинирани участници, който се връчва на всеки от над 800-те гости по време на събитието. Позиционираме вашето фирмено лого и в сайта на Dibla Design Awards в рамките на една година.


Повече подробности за кампанията и условията за участие в отделните категории са публикувани на сайта на кампанията, www.dibla-awards.com.

 

 

Автор: Дибла
Закони Нормативна база Коментари