Конкурси

10 са отличията в Годишните архитектурни награди ARCHINOVA 2021 Осмото издание на конкурса премина под надслов „Архитектурата е предизвикателство“.

Timmer Wood Masters показва майсторството в обработката на дърво и предава нататък доброто – от майсторите към следващото поколение.

Церемонията по награждаването се отлага за 16 ноември поради въведените противоепидемични мерки

На 14-ти септември 2021 г. приключи журирането на осмото издание на конкурса "Архитектурни награди ARCHINOVA 2021". 

Всички проекти / обекти, участващи в конкурса може да разгледате на сайта archinova.bg.

И тази година в надпреварата ще бъдат оценявани отделно проекти, реализации и концептуални проекти. В последната категория могат да участват и студенти по архитектура.

Заради многото почивни дни и за удобство на архитектите удължаваме сроковете за ранно и стандартно участие в конкурса.

На 12.05.2021 в София, в сградата на САБ бе проведена Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Ландшафтен архитект на годината”. За втори пореден път бе връчена и специално учредената от СЛА награда - „За цялостен принос към професията и специалността”.

Това е Вашият Конкурс - за осма поредна година отправяме предизвикателство към всички, които не се уплашиха и не изоставиха мисията да създават, дори в днешните трудни времена. Добре дошли!

Темата на конкурса е свързана с това да се предостави възможност на младоженци за изнесен ритуал в обособена за целта паркова среда, както и да даде възможност на младоженците да засадят дърво.

На 22 март официално бе излъчено награждаването на победителите на фейсбук страницата на конкурса.

На международния конкурс за интериорен дизайн International Property Awards проектът Mirrorland на ATG Design спечели отличието за Европа в категорията “Show Home Residential Apartment”. Още два български проекта също спечелиха награди на световни конкурси – вижте кои са те.

Най-значимото събитие в сферата на интериорния и продуктов дизайн у нас - DIBLA DESIGN AWARDS 2020 протече по уникален за сферата на интериорния дизайн у нас начин. Онлайн събитието предизвика безпрецедентно големия интерес от страна на участници, партньори и зрители.

До 10 февруари се приемат 3D проекти за участие в 17-тото издание на конкурса „Баня на годината“ в трите категории: Идеалната семейна баня, Дизайнерска хотелска баня с Atelier Collections и Санитарно помещение в офиса.

LIVE Церемонията ще се излъчи онлайн от 19:00ч на 21 януари 2021

Конкурсът се проведе под мотото „ Големите таланти имат нужда от признание“.

Закони Нормативна база Коментари