Конкурси

Регистрирайте своите проекти до 30 септември 2023 година!

Конкурсът представлява прекрасна възможност за всички творци да сверят часовника си, да научат нови начини за презентиране на работите си и разбира се да бъдат оценени от специалисти от целия свят, които освен градивна критика, могат да бъдат полезни с множество професионални съвети.

За добрите идеи и креативната мисъл няма почивка и дори горещите летни дни не могат да откъснат вниманието ни от добрият дизайн.

Крайният срок за ранните записвания е 30-ти юни, като всички участници, регистрирали своето участие през това време, могат да се възползват от предварителната оценка на журито, което ще им даде значителна преднина в по-нататъшните фази на конкурса.

Един от най-големите и известни конкурси за дизайн в света, най-накрая обяви своите печеливши дизайни за 2022-2023 година. Хиляди дизайнери от цял свят опитаха късмета си в това необикновено пътешествие и вече са налице имената на най-добрите от най-добрите.

Тази година конкурсът съчета естетиката с отговорната етика.

На 21.04.2023 в София, в сградата на BAU Academy се проведе Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Ландшафтен архитект на годината 2022” в Месеца на ландшафтната архитектура.

Национално състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering"

03.04.2023
Варненски свободен университет "...
308

282-сантиметрова кула спечели VIII издание на Национално състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering" Призът отива в Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия в Шумен, със статуетка са отборите на Стара Загора и Варна.

Наградените бяха обявени на 29 март 2023г. пред повече от 1200 гости, които лично се докоснаха до магията на интериорния дизайн и първи научиха имената на най-добрите в бранша.

Стани част от церемонията по награждаването на 29.03.2023г

A' Design Awards чаква с нетърпение да види иновативните и новаторски дизайни, които ще създадете!

Остават само 6 дни до крайния срок за регистрация и подаване на проекти за участие в националния конкурс Баня на годината организиран от Идеал Стандарт.

Специално интервю с Maryam Karbalaei C.S Manager на A' Design Award and Competition за онлайн списание „Още за къщата” – медиен партньор на конкурса.

Конкурсът A’Design Award приема последните записвания за тазгодишните награди, а крайният срок е 28 февруари.

Записването за конкурса е безплатно, както и рекламата на местно и международно ниво, която е част от предимствата, запазени за всички участници.

Световната класация на дизайна

12.01.2023
Вяра Петкова
961

В сферата на дизайна една такава справка може много лесно да се направи, благодарение на международния конкурс за дизайн A’Design Award и световната класация на най-изявените държави, излъчили най-много професионалисти в бранша.

Закони Нормативна база Коментари