Конкурси

Най-добрите продукти, проекти и услуги в световен мащаб, които демонстрират превъзходен дизайн, технология и креативност, се награждават с наградата A' Design Award.

Европейски награди за културно наследство отличиха 30 значими постижения от 18 страни.

Трима студенти от над 100 от цялата страна, взели участие в иновативен конкурс за интериорен дизайн, бяха наградени от авторитетно жури

Баумит избра европейската фасада 2022

25.05.2022
Баумит България ЕООД
200

Едни от най-уважаваните архитекти и строителни фирми аплодираха на живо на церемонията по награждаването най-красивите фасади в Европа. На 19 май международно жури във Валенсия избра фасадата на Баумит за 2022.

Награждаването на победителите се състоя в представителния шоурум на Ideal Standard - TheBathroom.

Заедно с местни и чуждестранни компании австрийската столица иска да реализира проекти, които ще могат да се прилагат не само в австрийската столица, но и в мегаполисите по целия свят.

На 27.04.2022 в София, в сградата на САБ бе проведена Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Ландшафтен архитект на годината 2021” в Месеца на ландшафтната архитектура.

Анета Димитрова и Десислава Георгиева – студенти в трети курс на специалност „Архитектура“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ се класираха в ТОП 3 на националния етап на XVII Международен архитектурен студентски конкурс, организиран от Saint-Gobаin.

Един от лидерите в инвестиционното строителство у нас организира конкурс за млади таланти в сферата на интериорния дизайн.

Фасадата на „Кабаре Лотос“ от гр. Варна отива на финала във Валенсия.

Съревнованието за интериорен дизайн Dibla Design Awards 2021, отбеляза безкомпромисен успех за шеста поредна година!

Крайният срок за подаване на проекти за участие в 18-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината се удължава до 12 април.

София на крачка от нов Речен площад в центъра

11.03.2022
“София избира зеленото”
564

Кандидатурата на фондация “Колективът” по програма “София избира зеленото” цели да облагороди коритото на река Владайска.

Станете част от церемонията по награждаването на 16.03.2022г.

Всеки, който желае да се включи в конкурса, може да го направи най-късно до 25.01.2022г.

Заповядайте на церемониято по награждаването на 03.02.2022г. Включете се с проект до 10.01.2022г.

Закони Нормативна база Коментари