Актуално

Наградените бяха обявени на 29 март 2023г. пред повече от 1200 гости, които лично се докоснаха до магията на интериорния дизайн и първи научиха имената на най-добрите в бранша.

Посетителите могат да участват в онлайн томбола и да спечелят книги за съвременния български дизайн или входен билет за следващото издание на фестивала „Мелба“

Първата нулевоенергийна каравана у нас

30.03.2023
https://www.eneffect.bg/bg/home
511

Демонстрацията и се превърна в атракция на Архитектурно-строителната седмица. Подвижната пасивна къща е част от инициативата The NZEB Roadshow на Центъра за енергийна ефективност „ЕнЕфект“

Четирима министри са сред поканените за официалното откриване на 29 март в зала Витоша.

От 29 март до 1 април форматът отваря врати в Интер Експо Център.

Какво открихме на виртуалната си разходка из ЕКСПОМЕБЕЛ 2023 – българското изложение на мебелите и дизайна, седмица преди старта?

Изложбата „Български дизайн 21 век – форма и функция“ ще е сред акцентите в програмата на мебелното изложение ЕКСПОМЕБЕЛ 2023, което ще се проведе от 29 март до 1 април в Интер Експо Център.

„American Art“ в галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5

20.03.2023
Vivacom Art Hall Oborishte 5
114

Tова е ГРУПОВА изложба с експонати, посветени на изкуството от Новия свят на артистите: Stephen Wilson (Стивън Уилсън), William De Kooning (Уилям де Кунинг), Jim Dine (Джим Дайн), Keith Haring (Кийт Харинг), Mr. Brainwash (Мистър Брейнуош), Don Ken (Дон Кен), Кристо и Жан Клод, Хубен Черкелов и Евгени Йонов.

На уебинара ще Ви запознаем още с предимствата на най-новия продукт в портфолиото на Semmelrock - системата линейни отводнители SemDrain®

Събитието е част от съпътстващата програма на мащабните изложения Архитектурно-строителна седмица и Green Energy.

Осмото издание на Националното състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering" ще се проведе на 31 март и 1 април 2023 г.

Стани част от церемонията по награждаването на 29.03.2023г

Докладът представя девет ключови ангажимента на Идеал Стандарт в области като декарбонизация, кръгова икономика, продуктови иновации, безопасност и равенство, които заедно ще доведат до въздействаща промяна.

A' Design Awards чаква с нетърпение да види иновативните и новаторски дизайни, които ще създадете!

От 29 март до 1 април ЕКСПОМЕБЕЛ създава бизнес платформа за бранша, който отчете продукция за над 600 млн.долара.

Остават само 6 дни до крайния срок за регистрация и подаване на проекти за участие в националния конкурс Баня на годината организиран от Идеал Стандарт.

Закони Нормативна база Коментари