Актуално

Най-голямото международно изложение за дизайн на мебели и продукти за интериора се звърна в пълния си блясък, познат от изданията от преди пандемията.

Решенията от последно поколение на Trumpf, Mazak, Fanuc, Karmet, Bodor, KUKA и Amada – сред акцентите на 13-ото издание.

Трима студенти от над 100 от цялата страна, взели участие в иновативен конкурс за интериорен дизайн, бяха наградени от авторитетно жури

Проучване на Алфа Рисърч показва силно желание за възобновяване на прекъснатия процес на саниране, дори при необходимост от съфинансиране.

На 14 април с впечатляващо шоу „Еником М” отпразнуваха отварянето на първия си магазин в Пловдив

С почти 200,000 кв. метра изложбена площ и над 2000 изложители дългоочакваното най-важно изложение за интериор отново ще очертае оформящите се тенденции.

Как реагират енергийно бедните на тази криза?

На 19 май 2022 в град Пловдив се проведе „Вечер на строителния бизнес“, в която съорганизатор бе Алукьонигщал.

Баумит избра европейската фасада 2022

25.05.2022
Баумит България ЕООД
123

Едни от най-уважаваните архитекти и строителни фирми аплодираха на живо на церемонията по награждаването най-красивите фасади в Европа. На 19 май международно жури във Валенсия избра фасадата на Баумит за 2022.

Отварянето на първия магазин в Пловдив бе белязано от магнетично шоу.

Награждаването на победителите се състоя в представителния шоурум на Ideal Standard - TheBathroom.

Вижте информация за журито, което очаква вашите проекти.

За първи път ще проследим Green Line – новият формат за природните продукти и приложението им в медицината и козметиката.

Екипът има идея да обнови района и да го превърне в предпочитано място за разходка в София.

Заедно с местни и чуждестранни компании австрийската столица иска да реализира проекти, които ще могат да се прилагат не само в австрийската столица, но и в мегаполисите по целия свят.

Церемонията по дипломиране на студентите по архитектура и урбанизъм се състоя на 28 април в аула “Максима”. Постери на отличените дипломни проекти са експонирани в изложбената зала на УАСГ до 20 май.  

Закони Нормативна база Коментари