КлиВенТо – 22 години климатизация и отопление

КлиВенТо празнува своята годишнина през целия месец Март.
12.03.2019
КлиВенТо
1281
отопление, климатична техника, отоплителна техника
Източник: КлиВенТо, www.klivento.net

КлиВенТо празнува своята годишнина през целия месец Март.

На всички крайни клиенти предлагаме отстъпка от 5% за продукти от цялата гама.


КлиВенто предлага отоплителна и климатична техника от италиански производители и печели доверието на клиентите си чрез отличното съотношение между качеството на продуктите и тяхната цена. КлиВенТо доставя на българския пазар техника с доказан произход.Партньор като дългогодишния производител Ferroli Италия е събрал на едно място всички процеси от първоначалната концепция и проектирането, до производството в собствени заводи и дистрибуцията в световен мащаб.

Кондензационен котел на газ Bluehelih Tech 25 C, производство на Ferroli през 2017 г. печели премията Best of the test на Aсоцията на потребителите Altroconsumo, член на европейската BEUC и Международната асоциация на потребителите.

Наградата, получена от Ferroli, е резултат от направено проучване сред моделите стенни газови котли, предлагани на пазара от водещи европейски производители: Ferroli, Immergas, Junkers, Viesmann, Ariston, Vaillant, Baxi, Chaffoteaux, Saunier, Riello.

Сравнението е извършено по отношение на параметрите: КПД, ефективност, ниво на шум, качество и цена.
Премията е валидна и за 2019 година.Друг пример е производителят на термопомпи Enerblue, който предоставя голяма част от продукцията си на известни немски и норвежки марки.Пелетните котли и камини на Ambiente&Calore се изработват с медни тръби, a фитингите са месингови. Доставят се напълно окомплектовани с циркулационна помпа, разширителен съд, предпазен клапан, автоматичен обезвъздушител, трансдуктор налягане (за камините с водна риза) и пресостат димни газове (следи за тягата на комина), защита от връщането на димните газове обратно към контейнера за пелети.

Попитайте инженерите на КлиВенто и те ще Ви предложат най-доброто решение за Вас и Вашия конкретен случай.

 

Автор: КлиВенТо
Закони Нормативна база Коментари